![]() |
|
Вистина |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6789> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Covek e iskren edinstveno dur kenja
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Mislis,"sere" i vo oci te gleda
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
- Fato ! Zasto e mrak !
- Snema struja ! - Auuf ! Ja pa pomisliv oti imam zapek, deka mi isprsnale ocite ! |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Vistinata e mracna,lagite se svetlite tocki
![]() (mozebi sepak imalo struja ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Vistinata e bolna za onoj koj ja prespal realnosta
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
- Begaj, be, ne mi dosagaj !
- Koj znae kogo sonuva... ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
sedi krivo sudi pravo
|
|
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
"Најголемиот пријател на вистината е времето. Нејзиниот најголем непријател се предрасудите, а нејзиниот постојан следетел е понизноста." ~ Charles Caleb Colton Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 18:16 |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ima mnogu vistini ...samo neznam koja e vistinskata
![]() |
|
![]() |
|
vistinata nikoj ne e zaboraven a najmalku ti sto se plasis od toa,ako ne od mene dovolno ima svetot sto da zbori
|
|
|
|
![]() |
|
koj nema vistinska doblest ima edna najgolema maana kodoshi sekogo
|
|
|
|
![]() |
|
Vistinata e deka imam faca na zirant i nikoj ne mi prisol so poinakva namera
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
..moree,..lazlivecot ( koj shto drzi do sebe
![]() ![]() princess...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |