![]() |
|
Најдобар гитарист...? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 12> |
Автор | ||
dream ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slusnete nesto od BUCKETHEAD i ce vidite sto e gitarista
Изменето од dream - 18.Август.2007 во 23:03 |
||
![]() |
||
FANCY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
|
jimi hendrix , kirk hammet od metallica , slash ... abe i na6 vlado ne e za frlanje stefanovski ne se zabrava!!!
|
||
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
||
![]() |
||
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
|
Steve Vai, Joe Satriani
|
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
![]() |
||
star ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
|
Paco de Lucia,Santana,Vlatko i Jimmy Hendrix
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...muzikata i pravcite vo nea se svar na vkus na slushatelot i publikata...a za vkusovite nikogash ne se rasprava...spored mene...najdobriot gitarist na site vreminja dosega e tokmu ovoj...nema sho nema-brzina-tehnika-kreacija i shkola klasichna-se vo edna molskavichna celina...
http://www.youtube.com/watch?v=mB3M8MBgc8Y&feature=related |
||
![]() |
||
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...ete koi se najdobrite...stvar na vkus e-Satrijani e najmelodichen-Ingwi e najbrz-Vai e najeksploziven vo svirenjeto...site trojca se maestro... ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Еден и единствен
Paco de Lucia.
Неговото Tango Flamenco e совршенство. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
Joe Satriani, Carlos Santana, ...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Не може да се каже кој е најдобар гитарист! Ги има 1.000.000. ![]() Мене еден од омилените ми е Johnny Marr - поранешниот гитарист на The Smiths, и секако, добро познатиот - The Edge. И двајцата не се познати како добри, брзи гитаристи - солисти, ама имаат ептен специфичен стил и звук, кој мене ми се допаѓа. |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
jimi hendrix
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Steve Vai,Joe Satriani..zakon
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |