|
Колку време е потребно за учење |
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Автор | |||
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зависи од учењето. Ако станува збор за учење со разбирање потребно е помалку време. А ако се учи механичи (на памет) потребно е повеќе време.
|
|||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НЕКОИ ЛЕКЦИИ НЕ МОЖЕМ НИКАКО ДА ГИ НАУЧАМ - НА ПРИМЕР, ДА НЕ ЈА СТАВАМ РАКАТА КАЈ ШТО НЕ НЕ ТРЕБА
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако се внимава на час,ако се поставуваат прашања секогаш кога нешто не е јасно без срам,ако веднаш се напише домашната задача или се прочита неколку пати лекцијата што се учела тој ден(со разбирање,не само летимично)и ако пред тест или прашување убаво се повтори,не би било потребно многу време за учење и оценките би биле солидни...
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
АКО КАКО УЧЕНИК СЕ НАУЧИШ ДРУГ ДА ТИ ЈА ПИШУВА ДОМАШНАТА, ТАА ПРАКТИКА ЌЕ ТЕ СЛЕДИ И КОГА ЌЕ СЕ ОЖЕНИШ
|
|||
|
|||
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Coool
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЈАС СИ ЈА ЗЕДОВ ЗА ЖЕНА ТАА
ШТО МИ ГИ ПИШУВАШЕ! Изменето од majstorce62 - 01.Март.2008 во 19:43 |
|||
|
|||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
2 saati ama intezivno
|
|||
shy_girl
Група Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zavisi so ucam i kako go ucam
|
|||
ekspert
Нов член Регистриран: 14.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe toa ucenjeto za nikadebe da sednes 5-6 sata da citas nekoj si lekci tuka po 4do 5 strani edna ke poludess
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene super mi ode posledno vreme eden ispit sum go spremil za 4 dena po 3 saati ucenje na den
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ХА,ХА, КОГА СЕ СЛУЖИШ СО ЃАОЛСКИ ФИНТИ... |
|||
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ma kakvi finti bre.......si ziveam so site asistentki i demonstratorki.....toa ne se finti |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
asistentkite se jak faktor...sila bozja... |
|||
|
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мајсторче, твојата невеста е сигурно женска и пол. колку повеќе те читам тебе, толку повеќе ми се допаѓа таа. те проценила на времето кога ти го пишувала домашното, заклучила дека и покрај ситните недостатоци ти си човекот на нејзиниот живот и потоа цело време инвестирала во тебе убаво - ако мислиш дека ти си ловецот! хехе, жена ти е умница! би сакала еден ден да ја запознаам, вистина. голема почит и поздрав за неа! |
|||
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |