![]() |
|
Азбука на изговори |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 124> |
Автор | |
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сандачето му е преполно на некого
![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Toa izgleda postarot donel mnogu pisma ![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
ќе се карам ја со поштарот |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Uf, pa covekot si ja vrsi samo rabotata ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Фустанче си купив сандали исто така ...уште ташна ми фали ....
![]() |
|
![]() |
|
хеланки да не ти фалат
![]() ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
цел ден се шетаме из градот.Ајде да седнеме на ручек
|
|
![]() |
|
чантата ми ја украдоа
![]() ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
џандари ќе викнеме и оне ќе средат работава со чантата
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Што се случило ??? |
|
![]() |
|
Аплициравме во полиција и чекаме одлука од нив што да правиме
|
|
![]() |
|
Би помогнала некако ...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Воопште не требаше да го оставаш девојчето само........
|
|
![]() |
|
Господе Боже
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 124> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |