![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 475> |
Автор | ||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Национално богатство II со Николас Кејџ
|
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
MR AND MRS SMITH(GOSPOGA I GOSPODIN SMITH)
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Lele..vchera napishav nekade....posleden shto gledav...
SAHARA.....polosh film ne sum gledala oddamna ![]() |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
American Gangster (Denzel Washington,Arman Asante,Rasel Krou)....U p.m. film...mnogu jak!
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
Alein in new york
|
||
![]() |
||
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
|
Instinkt so Entoni Hopkins - mnogu dobar film
|
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
The Reaping (и го препорачувам на blueprayer а и на сите верници
![]() http://www.imdb.com/title/tt0444682/ |
||
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
" Posledno tango vo Pariz " ...i taman ovoj so puterot...mi snema struja...duri se iznenadiv od sebe kako pcujam...
|
||
![]() |
||
|
der flucht
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
GOAL 1 i 2
![]() |
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Прекрасен филм, баш пред некој ден го даваа. A Ентони Хопкинс ми е миленик ![]() Сега скоро ќе го даваат и продолжението на ’’Кога јагнињата ќе стивнат’’. |
||
![]() |
||
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
|
Ентони Хопкинс и мене ми е еден од омилените. ![]() А знаеш ли точно кој ден ќе го дават продолжението на „Кога јагнињата ќе стивнат“ и на која програма? |
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Мислам беше на хрватската ’’нова’’, сега неделава што иде, ама не ми текнува точно кој ден...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |