![]() |
|
Азбука на држави |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7172737475 266> |
Автор | |
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eritreja
|
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Замбија
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Dz?
Irska |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Јапонија
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Koreja
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Luksemburg
|
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...ako pisham nekoja drzava ,...posle nego..ovoj ke me napravi pogolem peder i od ...nego !
![]() ...zatoa,...ne pisuvam !!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
zasto taka zboruvas prijatele..znam deka ne mislese mnogu od tie raboti sto gi kaza.Ajde da si prostime,ajde da si podademe raka..ajde da bideme prijateli....BRAKJA....Eve jas prv ke gti se izvinam ako ti pogresiv nesto
-Izvini Brza prijatelu moj,te sakam premnogu,i te pocituvam..bez tebe sum posiromasen za edno golemo prijatelstvo Ke ostaneme li drugari? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mavritanija |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a ne,..
![]() ![]() ...so tebe samo: ![]() ...zatoa shto ,...kako shto gledam ,..pogreshno gi sfakjash rabotite! ![]() NIGER...zaboraviv . |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Nju Jork
|
|
![]() |
|
ОАЕ
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Pakistan
|
|
![]() |
|
Rusija
|
|
|
|
![]() |
|
Сенегал
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7172737475 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |