|
Со кого од форумов сакате да се запознаете |
Внеси реплика | страница <1 7071727374 83> |
Автор | ||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas pa mislev deka bas nea ja znaes ---------- sakam so Schatzii |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so sitei da gi i da pieme bira i da napravime forum u zivo
|
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo zabluda si chedo bozje. Ako ja znaev nemashe da prashuvam. Imam dosta slushano od edna drugarka od forumov za nea. Zatoa isakam da ja upoznaam. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I sekoj kje treba da si nosi slikicka od avatarot so nikot ispisan pod nego? |
||
Incredible Blue
|
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a da napravime orgii bez da si se kazeme i sekoj poslem toa po doma da si ide
|
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so My Way
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама за тоа треба средба ,а тоа со членовите на Идивиди никогаш нема да се случи.
|
||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......so nekoi zsh da ne
|
||
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A da se vratite na tema?
Celi stranici off topic!!!
Konretno na tema!
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
конкретно на темава валерија.... баш затоа идивиди изумира затоа што при 2 модератори на третиот му текна дека сме офтопик и кај што е најригорозно во политика, историја и сл, се дозволува офтопик, ама не смее да се дозволи баш кај што има сеирџиски муабети што бевме офтопик..само малку се расприкажавме повеќе од што треба ако ти текнува пред 2-3 години токму тие офтопици го движеа форумов...затоа имаше зезање, не беше вака стегнато, секој ќе истропаше по некоја глупост, макар и неважна ствар сега членовите мора да се држат стегнато по правила, правила што ни модераторите не ги почитуваат оставете ги темите да дишат и ова што го пишав пак можеш да го сокриеш само немој да се жалиш дека ти одам контра, не те личи за да не ти идам офтопик ќе прокоментирам конкретно на темава газела сакам да ја запознаам |
||
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Цццц....оргии,а? Е јас со Феар не сакам да се запознаам. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa sami vie dvajca ne mozete orgii da pravite... Da reces ne sakam so Marko i Fear, moze, ama samo so Fear... nelogicno. |
||
Incredible Blue
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
со Му... да ми раскаже како си поминала денес
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Внеси реплика | страница <1 7071727374 83> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |