![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6869707172 475> |
Автор | |
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
good luck chuck.....
novo filmce...nemojte da go propustite...prekrasna komedija..... |
|
end off days 15...14...13....
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
леле, вчера изгледав над 10 епизоди од сексот и градот, и да ја фатам онаа саманта ороспијана, ќе ја скршам од ќутек,колку ме нервира само...
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
macedonian1 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
go gledav REZIDENT EVil 3 mnogu dobar edvaj cekam da go gledam sledniot del
NE propustajte go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
the eye ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 30.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 51 |
. Изменето од the eye - 13.Јануари.2008 во 13:11 |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
slucaen milioner
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
se sluchilo vo menhetn
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
последен пат го гледав филмот Step Up ,, закон филмче
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
barmomk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Do site filmadjii... MOrate da go najdete filmot Ostrov(ruski film)!!! Film sto mora da se gleda vo zivotov... Po neznam koj pat go gleav bas denes i vi go preporacuvam na site..
![]() Изменето од barmomk - 03.Ноември.2007 во 20:30 |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Пила 1
наредната недела Пила 2
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
dlaboka vernost-fino filmce
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Posle dooooolg period eve izgledav duri tri filmcinja naednas.
The Bourne Ultimatum, Wild Hogs i Shooter
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
krin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
PRED DOZDOT-MILCO MANCEVSKI
|
|
![]() |
|
knigh†mare ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Ноември.2007 Локација: Netherlands Статус: Офлајн Поени: 25 |
X-MEN TRILOGY!
Како огромен фан на стрипските филмчиња,овој серијал го имам гледано едно 50 пати,да не претерам.
Ама во саботата,му ја седнав и ги изгледав сите три дела еден по друг за да можам убаво да ја разберам содржината на филмов.
Но,наместо првиот дел,ја гледав верзијата 1.5 од истиот,со многу избришани сцени никогаш досега видени на филмското платни и можам само да кажам дека навистина сцените беа екстра,лудница-дефинитивно можам да кажам за 2-3 сцени дека беа едни од најдобрите од било кој од деловите.
![]() Изменето од knigh†mare - 06.Ноември.2007 во 19:48 |
|
Иконо моја,за душа рај ми беше само ти,но небото те скри...Ооо,колку боли,но казна моја,ти си мило мое,казна си моја ти!
|
|
![]() |
|
demijan666 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Dali na nekoj ke mu tekne na eden film-go davaa na TV pred dobri 10 godini.Pocnuva so vesti na CNN kako zemjata e napadnata od asteroidi i pagjaat vo razlicni zemji vo svetot.Cel film e u stvari prenos na TV od povekje zemji vo svetot-vrsat prenos kako pagjaat asteroidive.Na kraj se se rusi i snemuva programa.PRASANJETO MI E KAKO SE VIKASE FILMOT???
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6869707172 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |