![]() |
|
ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6869707172 95> |
Автор | |
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
е само тој момент образложи го... Од каде се враќаме??...колку години бевме понапред со Бранко?? и што е тоа што тој го создаде за да ја унапреди државата?? а вмро го уништи... ![]() многу ме интересира.. |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Гласајте за вмро-дпмне и Амди Бајрам....Да живее средновековна Македонија
![]() |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
demek ....ovie....se so amdi....i rabotava losa..... a ovie drugive....zlatni se a?????? nemoj da mi zboris.....da glasaat za SDSM...da ....ama bez GROBAROT.....ama grobarot na drzavava na celo na SDSM....i nie pak za nego da glasame?????????? mislam ova da ne bese tragicno ke bese smesno!
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
гласајте за Бранко...Љубе.....и Велија.....
златна тројка.....д бест......... ![]() |
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
како течат митинзиве станувам сигурна дека мојот избор е правилен...уште некоја недела ќе добијам дијареја од нашиве политичари
се срамам кога слушам какви глупости тресат по митинзиве како сеуште можете да фалите едни или други не ми е јасно оправдување можеби можам да најдам само кај оние членови на кои им зависи работното место од изборот на едните глупаци или на другите глупаци,па мора да ги бранат. ама ја би молчела ако е таква работата и би гласала од корист |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Моите зборови за тебе се лаги? Ајде кажи ми каде и во кој дел од моите постови лажам? Дали лажам за тоа дека народот е осиромашен, а пари се фрлаат на споменици и зградурини, дали лажам со тоа што го поделија народот, едните се со нив, а за другите можат и да цркнат нели, дали лажам дека човечкиот живот вреди помалку од еден лав, дали лажам за млекарите, сточарите, земјоделците, лозарите, тутунарите? Дали е тоа лага? Која е вистината за оваа држава? Онаа што ја прикажуваат сител и канал 5, или онаа што ни ја прераскажуваат (а ништо конкретно не кажуваат) оние од вмро? Изгледа само јас живеам во лошо време, а сите живеат во убаво време... Пак ќе кажам, важи за тие што ги вработиле од вмро како нивни лојални членови, да нишате врата а земате плата, гласајте за нив и уживајте, не му раскажувајте на народот како во македонија цвеќиња цветаат.... Тоа е ниско, дрско и премногу цинично.... Или во најмала рака, барем солидаризирајте се со народот што не е во можност да си тера дневна кафе шема, и екстра ноќни журки.... Ако вие јадете сникерс и 7 дејс секој ден за ужинка, некој ги крпи тие пари за леб.... Никогаш не се знае кога можете да се најдете на нивно место... А може да се случи многу лесно и многу брзо.... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
vmro1990 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 35 |
pajser човекот си агитира за СДСМ. Нема тука ништо чудно, чистокрвен сдсмовец.
|
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Епа ете гледаш дека и ти како слеп за стап се фаќаш.... Значи се повторува стравот кај вас... Ако не сум со вас и не мислам како вас, тогаш сум од СДСМ? Во Македонија постојат според вас 2 групи на луѓе.... вмровци и сдсм... така ли? А што ако само сум објективен и ви ги лупам у фаца сите оние неправилности кои вие како партија на власт во овие 5 години од мандат сте ги направиле...
Не ви се прифаќаат критиките нели? Или ви е страв од тоа да излезете на дебата и се соочите со сето она што претходно го имам пишано... мене повеќе ми личи на кукавичлук и признавање на грешките ама во завиена форма.... Имам пишано на сите теми против ВМРО, и ако убаво си прочитал не сум за СДСМ.... Така да ми даваш дополнителен доказ, а богами и на сите оние кои што читаат, дека освен напад не познавате здрава и зрела дискусија и бегате од неа како ѓавол од крст.... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
kako i da e.......
naj dobro od sve e sto uspevame bez moderator ovde da diskutirame i pak super da se drzime.....na nekoe nivo ![]() si se raspravame fino lepo...sekoj so svoj um, svoja glava..... baska od partiite super ste ![]() |
|
|
![]() |
|
Во едно да се сложиме конечно.... ваљда нема да останеме само на тоа... иако не ме обичаш баш баш....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ma vo posledno vreme kako zaglaviv ovde se poveke ve obicam
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
My sakas lokumce i kafence?
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
кога ќе победи вмро јас ќе частам...
![]() |
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...go zalam narodov ...shto spadna na toa da izbira megju ovie dve,
... lajna od partii!!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6869707172 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |