![]() |
|
Зошто мажите лажат?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5678> |
Автор | ||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
силниот маж има силни плеќи да го понесе товарот на вистината
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
и лост ............ за кревање на паднатата вистина ..........
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
и ластик на гаќите, да не му паднат од напинање
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
лажеме по потреба и во зависност од ситуацијата ......... некој лаже да се направи важен .........
некој лаже за да е сокрие вистината
но не поради себе туку поради неа ..........
лажењето е некогаш во служба на вистината ..........
онаа која не смее да се дознае ...........
Изменето од МАРШАЛ - 02.Август.2009 во 16:49 |
||
![]() |
||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dali ti ova gi opishuvash mazite kako treba da izgledaat spored zenite ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
![]() |
||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
|
ke se objasnam poposle ...
![]() ![]() ![]() moram da odam ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
|
poveketo se za zal ![]() |
||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
||
![]() |
||
|
vo odnos na PRVOTO prashanje: za sekoja prigoda ima razlcna obleka, samo finesi se vo prashanje.
vo odnos na VTOROTO: koe mashko go interesiraaat shminki teshko e deka e mashko pa srce ne baraj od maz da se zabavuva slushajki za kozmetiki. TRETO : pijam koga treba, koga sum so drushtvo i pijam za mene ne za drug i pijam kolku sakam jas a ne kolku ke mi kaze drushtvoto i voopshto ne me interesira dali nekoj ke mi zameri ili zabelezi. Vazno mi e da sum raspolozen iako pienjeto ne mi e faktor voopshto za raspolozenie. 4ETVRTO: ako si ja sakam nevestata nema shto da idam kaj druga, a sum se zenel oti ja sakam a ne samo da imam zena pokrajmene. PETTO: neznam oti da se falam oti sum padnal od motor, pa toa e sramota. Bi se falel ako vozam so 260 km/h i adrenalinot mi svirel pola saat vo glava oti toa e za falenje i sekoj treba da proba i neznam dali ke ostane bez zbor da kaze. 6ESTO : ne me interesiralo kakvi i koi mu se devojki na drugarite, mene me interesira mojata, i ako zabelezam problem go reshavam na moj na4in. ali znam do kade se granicite na tie raboti. SEDMO: "parite" se neophodni no ako si somene za pari ke te frlam koga ke mi zdosadish, ki ke si kupam nova igracka. ne mi e gajle koja si i kakva si, sho ke mi si domene za cel zivot ako si mivka, toa e kratkorocno. cestam retko, ne se rasfrlam so pari i znam kade da gi dadam i od kade da gi zemam. EDNOSTAVNO RE4ENO ZIVEJ GO ZIVOTOT SO POMALKU FANTAZIJA I ZANESUVANJE I SHTO POMALKU LAGI ( MORA DA GI IMA OVDE ONDE) TAKA DA MAZITE LAZAT KOGA SE MORA AMA I ZENITE GO PRAVAT ISTOTO ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
I ushte neshto, "klovnite" sluzat da te zabavuvaat a "kuklite"
![]() se soglasuvame neli? ![]() |
||
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
Штом е прашањево поставено во форумот Љубов, тоа би требало да е и одговорот: Мажите лажат од љубов, за љубов и поради љубов. Срцки брееееј ![]() ![]() П.С. Плус, тоа е еден вид љубовно-спортска дисциплина. Кој највешто лаже ќе ја ќари најубавата мома во селото ![]() Изменето од filmadzijka - 03.Август.2009 во 15:44 |
||
![]() |
||
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
|
Prvo edno pojasnuvanje za ona sto e postirano ne znaci deka so se soglasuvam edna mala provokacija ne e na steta neli?
Junakot se barase junakot se javi ![]() vo odnos na PRVOTO prashanje: za sekoja prigoda ima razlcna obleka, samo finesi se vo prashanje. -da, se soglasuvam iako nekogas bi bilo dobro da dade svoe mislenje vo odnos na VTOROTO: koe mashko go interesiraaat shminki teshko e deka e mashko pa srce ne baraj od maz da se zabavuva slushajki za kozmetiki. -ok,da niedno masko ne go interesiraat zenski muabet kako sto niedna zena ne ja interesiraat fudbalski natprevari i avtomobilski trki . Nitu sakam nitu baram da mi se mesa vo sminkite pu pu skraja da e TRETO : pijam koga treba, koga sum so drushtvo i pijam za mene ne za drug i pijam kolku sakam jas a ne kolku ke mi kaze drushtvoto i voopshto ne me interesira dali nekoj ke mi zameri ili zabelezi. Vazno mi e da sum raspolozen iako pienjeto ne mi e faktor voopshto za raspolozenie. -sekoj si znae kolku moze da ispie i dali mu preci ili ne. Samo svedok sum bila na mnogu glupost od pijani luge i mislam deka ne treba da se preteruva, a toa dali treba nekomu da mu zabranam ne nikomu ne zabranuvam kako so mu e kef taka neka pravi -4ETVRTO: ako si ja sakam nevestata nema shto da idam kaj druga, a sum se zenel oti ja sakam a ne samo da imam zena pokrajmene -E ova najmnogu mi se dopaga samo dali navistina mislis taka ![]() Samo nemoj da kazes deka ne postojat takvi mazi. PETTO: neznam oti da se falam oti sum padnal od motor, pa toa e sramota. Bi se falel ako vozam so 260 km/h i adrenalinot mi svirel pola saat vo glava oti toa e za falenje i sekoj treba da proba i neznam dali ke ostane bez zbor da kaze. -Za ova samo ke kazam "Pofali me usto da ne te rascepam" od takvi falbadzii podaleku 6ESTO : ne me interesiralo kakvi i koi mu se devojki na drugarite, mene me interesira mojata, i ako zabelezam problem go reshavam na moj na4in. ali znam do kade se granicite na tie raboti. -Ti taka mislis no ima "drugari" koi edvaj cekaat da se pustat na devojkata od svojot drugar e sega kolku taa e lesna so pametot e prasanje SEDMO: "parite" se neophodni no ako si somene za pari ke te frlam koga ke mi zdosadish, ki ke si kupam nova igracka. ne mi e gajle koja si i kakva si, sho ke mi si domene za cel zivot ako si mivka, toa e kratkorocno. cestam retko, ne se rasfrlam so pari i znam kade da gi dadam i od kade da gi zemam. -sponzorusi ima i sekogas ke ima a takva tesko da ostane do tebe cel zivot sekogas ke bara podlabok dzeb,ama da priznaeme nekoi mazi si sakaat takvi ,kako i da e sekoj so svojot pamet. EDNOSTAVNO RE4ENO ZIVEJ GO ZIVOTOT SO POMALKU FANTAZIJA I ZANESUVANJE I SHTO POMALKU LAGI ( MORA DA GI IMA OVDE ONDE) TAKA DA MAZITE LAZAT KOGA SE MORA AMA I ZENITE GO PRAVAT ISTOTO ![]() -sekoja devojka sonuva za svojot princ na bel konj samo koj ke bide pobrz princot ili konjot Toa e moeto mislenje, a da da ne zaboravam klovnovite nemozes da gi nosis na sekoe mesto i vo sekoja prigoda ama kuklite da ![]() iako moram da priznam me nerviraat kuklite - |
||
|
||
![]() |
||
|
od praksa znam deka ne e dobro da se nadmudruvam so devojka
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
da beeee , mazite lazat !!!!
zenskite se cveke za mirisanje........... ![]() mazite lazat zatoa sto se prasani ili fateni ili skoro otkrieni od ZENATA.... ![]() pa morat da izlazat.........( tuka zenata e ljubomornata ) a zenite ne se bas lazlivi oti maskite nemat pojma ili voopsto ne se ljubomorni oti mislat deka si imat jagne doma taka da nitu prasuvaat nitu gi sledat zenite ..................taka da zenite nema potreba da lazat ![]() ne znam kolku bev jasna... ![]() Изменето од bijonse1 - 03.Август.2009 во 17:16 |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |