![]() |
|
Невиност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Автор | |
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Оти токму АМИР да поставит вакво прашање а не на пример, Трајко ал Разме? ![]() Ал па и това је подмукло ко на вероисповед? Кажав ја убо за това ако је подмукла намерата, објаснив шо значит дволичност (кај вероисповед да не повторва, кој иде на крпење) Изменето од blagorodna - 23.Јануари.2008 во 01:09 |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Во кое време живееш бе???? ![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
katu6ka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
ne e bitno koa ke se izgubi,bitno so koj..kakvi se tie predrasudi dali e nevina skinata..?aj sea mazite rabotele..a nie zenite da se 4uvame specijalno za 1 bra4na nok..pff ma nemojjjjjjjjj
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
katushke kako be ne e bitno koga.....ako izgubish ti nevinost na 13 godini toa e za tebe ne bitno.....pa togash ne si ni fizicki ni psihicki spremna za toa..
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Deko* ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
hahaha arno mu kaza- abe drugar kako da se cuva be ej??c c c ke treba da ni padnat racete hahahaha ![]() |
|
Out of my mind. Back in five minutes. . .
|
|
![]() |
|
Deko* ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
a inaku so se vo pravo lujgevo deka mnogu mali gubat nevinost devojcinjava vo pravo se...ne cini
![]() |
|
Out of my mind. Back in five minutes. . .
|
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Паа...знам дека би сакал таа што ке ја земам да е невина...односно јас да сум и прв и последен...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...eeee,takvi kolku sakas ima..nema da najdes koja e bez iskustvo....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Епа затоа ке си фатиш цура што уште немала искуство...па ако те сака и ако ја сакаш ке си ја задржиш...значи пак можеш да најдеш таква...ем прв,а можеби и последен...
![]() ![]() Изменето од igreto - 12.Јули.2008 во 12:36 |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
e da be ako ja baras vo detska gradinka
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
bez iskustvo?
![]() kako cel zivot da ja citas zoki poki ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
I kazuvas deka si smotan i deka moze nema nisto da bide, a ona ke si rece deka moze ke si ja zacuva nevinosta
![]() |
|
![]() |
|
Lisa ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
не е точно дека сите губат невиност на 16-17 години ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...taka e!..nekoi i na 13-14..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |