IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Каков крем користите?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каков крем користите?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 11>
Автор
Порака
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 18:12
Originally posted by vodolija1977 vodolija1977 напиша:

eclat jeunesse -dnevna i nokna i antirid od istata kolekcija za mazi , parfem sekogas blue dream od vers. ili angels ili job crven a zenava isklucivo sperma posle sex veli tuka svrsi mi nalice i se razmackuva so nea po lice ja ostava da i se isusi na lice i se mie -a da ja vidite ima lice kako 17godisna -priroden antirid

Za zalenje si!
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 18:36
................green line.........za suva koza i super e.............
Кон врв
vodolija1977 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 43
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vodolija1977 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 15:46
Originally posted by Irenica Irenica напиша:

Originally posted by vodolija1977 vodolija1977 напиша:

eclat jeunesse -dnevna i nokna i antirid od istata kolekcija za mazi , parfem sekogas blue dream od vers. ili angels ili job crven a zenava isklucivo sperma posle sex veli tuka svrsi mi nalice i se razmackuva so nea po lice ja ostava da i se isusi na lice i se mie -a da ja vidite ima lice kako 17godisna -priroden antirid

Za zalenje si!

Draga Irenice, zosto za zalenje mila , pa mene tie kremi mi odgovaraat.Gi koristam veke 3 godini i nemam nikakvi problemi.Epten se dobri , posebno antiridot.Vo moi godini da znaes kako lugeto izgledaat -jas sum super se drzam-se samo blagodarenie na kozmetikata i nikogas ne mozes da me vidis so nekoi dami i starki od moja generacija se sum so mladi popishulji kako tebe
Кон врв
BarbB Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 149
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BarbB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 00:41
nivea visage
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 21:15
Garnier
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
ivi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 11:39
BEAUTY MAGIC od krka,ja koristam sigurno dve godini i sum prezadovolna.Pred da pocnam da ja koristam probuvav mnogu drugi kremi ama niedna ne mi odgovarase.Sreka sto ja najdov
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2008 во 12:55
Originally posted by ivi ivi напиша:

BEAUTY MAGIC od krka,ja koristam sigurno dve godini i sum prezadovolna.Pred da pocnam da ja koristam probuvav mnogu drugi kremi ama niedna ne mi odgovarase.Sreka sto ja najdov

Се што опстанало долго време, децении, значи дека навистина било добро. Ова го копристи мојата баба 30-ако не и повеќе години мислам откога постои, и навистина по нејзе се гледа дека е добро. Искуството е најголем показател дали нешто е добро или не. Сега имаме една хиперпродукција, светкави, примамливи реклами, во ред, технологијата оди напред, нови состојки...но, денес се тука утре не се.

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2008 во 20:36
Garnier Nutrion&Comfort.... i zadovolna sum od nea
Кон врв
-B-lue E-yes- Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2008
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај -B-lue E-yes- Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 20:00
Nivea Visage Young, bye-bye spot! A btw, dali e tolku ubava Eucerin kremata bidejki mnogu ja falat? Aj nekoj sto ima iskustvo so nea, neka mi rece, bidejki od ovaa Niveata ne sum mnogu zadovolna, a sum slusnala deka Eucerin za problematicna koza pravi cudo za lugeto so bubulici i akni!
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 22:17
Avene
Кон врв
Didi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 15583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2008 во 10:07
Momentalno koristam na Afrodita kremi
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
Кон врв
nnikol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Ноември.2008
Поени: 3198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nnikol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2008 во 19:05
krem za lice;Derma Genese-loreal,noken i dneven.mleko za telo;dalmatika od maslinka-rosal.krem za race;aqua energy-aura.
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 13:50
Nivea Q10
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Sho-Sana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2008
Поени: 2944
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 13:58
Bübchen крема од невен за лице.
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот,
- не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот.
Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.