|
Како заведувате? |
Внеси реплика | страница <1 56789 27> |
Автор | |||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Насмевка обавезно
|
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mora nasmevka posto bez nasmevka nisto ne biva
|
|||
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja da si kazam iskreno voopsto ne se trudam da zavedam nekoj, ako nekoj mi padne u oci se trudam da se zblizam so nego i da se zafrkavam cela nok, pa ako go fatam vo nepodgotvena pozicija moze i baknez da padne i toa
Ne, najozbilno, nemam nekoja tehnika za zaveduvanje oti cekam prvo da vidam kako ke reagira drugata polovina koga e vo moe drustvo , pa posle ke se pustam u akcija |
|||
|
|||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тоа е одлична техника на заведување... Така прават жените што не се многу свесни за својата убавина, но се свесни за својата интелигенција... |
|||
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Julija, ti blagodaram za ubavite zborovi |
|||
|
|||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мила, па тоа е само вистината |
|||
|
|||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас немам посебна тактика на заведување, само сум таа што сум. Секогаш пали!
|
|||
Veni Vidi Vici
|
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас сум си свесна и за убавината бе Јули, па секогаш оставам на иницијатива од другарта страна поинтересно ми е.. Зашто ако се стилам не нешто стилено е
|
|||
|
|||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pred da se ozenam so gledanje na kafe... sega si sum primeren... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а што значи "стилам"?
|
|||
vinona
Сениор Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 95 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
So pogled
|
|||
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zaveduvam na moj poseben i edinstven nacin...dosta efektiven..sekogas so rezultat
|
|||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
so duhovitost, vedrina i nasmevki
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мило ми е што форумџиките имаат формиран став и техника во заведувањето
|
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
Внеси реплика | страница <1 56789 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |