![]() |
|
Каква музика слушате |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 17> |
Автор | |
ange ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MISLAM NEMA STO D KAZAM SLUSAM SE VO POSLEDNO VREME SAMO TOSICA BIDEJKI MI E MNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGU ZAL AINAKU SE SOGLASUVAM SO (KAKO BESE DE IMEVO) AJ NEMA VEZA
HIM I SE STO E ROK4E VOA-NOA A MOZE I SLADOK INTERESEN PANK NA PR. BLINK 182 SIMPLE PLAN YELLOW CARD GREEN DAY BILLY TALENT MY CHEMICAL ROMANCE(TOA E ROCK AMA SI GO STAVIV TUKA KAO NAJOMILENO) AJDE KSSI4 |
|
![]() |
|
Cool_Angel ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Дефиннитивно sk8 панк музика! Таа ме опушта и орасположува во секое време. Нема ден дома а да не пуштам музика. Само моите се бунат за галамата што ја предизвикувам
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tamar4i ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
ja slusam pop
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() PRVO...PA POSLE SE DRUGO... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
http://www.twistedsiblings.com/gallery/albums/random_pics/metal
па еве што мислам кога ќе кажам метал барем повеќето бендови се тука |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
WoooooW !!! mamma mia.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
|
|
![]() |
|
tamar4i ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
ne idam vo crkva da go slusam popot
|
|
![]() |
|
IRON MAIDEN ![]() Група ![]() Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
METAL \m/
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
zavisi kako sum raspolozena
|
|
![]() |
|
се што има звук на дисторзија
|
|
|
|
![]() |
|
Борислав ![]() Група ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Предимно слушам drum & bass и haus
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
трансче по дифолт али сакам и алтернатив рокче , панкче се зависи али веке 6 год по транс журчиња колку што се може редовна сум
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
евееее ми го љубимецот Talamasca
![]() ![]() a овој од 6 одд го сакам ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |