|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 56789 42> |
Автор | |
Merlinka
Сениор Регистриран: 02.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 800 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш
НИКОГАШ |
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
Patnik
Група Регистриран: 19.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема шанси....баш НИКОГАШ....ако го сакам партнерот тогаш сигурно НЕ! |
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne vikaj NIKOGAS
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE ZNAES STO NOSI UTRE
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka odgovorot na ova prasanje e prost i ednotaven-NE(barem za mene)
|
|
*Aanniittaa*
Група Регистриран: 21.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site velite ne bidejki sigurno ne ste padnale na nekoe iskusenie
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe moze sme padnale vo iskusenija,ama ako sakas nekogo vistinski, ke se sopres pred da napravis nekoja glupost
|
|
*Aanniittaa*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da moze da sakas vistinski ama moze vo momentot ke podpadnes na strasti,i potoa gadno ke se kaes,no veke pominale pette "slatki" minuti!!!!!
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene ne mi se sluci do sea i ne ni dozvoliv da se sluci takvo nesto,ama i toa go kazav mnogu pati........ za ponatamu neznam,ke vidam |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene me interesira dali ova od iskustvo go kazuvas Anita? |
|
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO GO SAKAM NE,A AKO NE GO SAKAM DA..
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ova e veke ubavo prasanje , jas koga stvarno sum sakal ne sum izneveruval , ama koga ne sum sakal malku mi bilo sve , ne mozam koga ja sakam nekoja da bidam so druga naporedno , a toa veruvajte mi zavisi najmnogu i od tipot na covek , na primer ima zeni i mazi koj istovremeno ne mozat so eden , moraat da imaat po poveke partneri , i to. |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
*Aanniittaa*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da od iskustvo koe za sreka dobro se zavrsi Prethodno i jas velev nikogas no po ova znam deka nisto ne se znae so ni nosi sekoj nov den!!!! |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
затоа убаво се вика никогаш не викај никогаш...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |