|
Колку време поминувате пред телевизор? |
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa dosta ..koga ima dobri filmovi
|
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga sum doma ili na kom ili tv
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga sme doma site gi vrtam kanalite od 0 do 77, obicno ne naogam nisto pa ponekogas i po vtor pat i na kraj ostavam nesto kolku da ne e tisina
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2-3 СААТА НЕКАД И ПОМАЛКУ
АМА ТУУКАААА |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sve pomalku i pomalku
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со нетов и неговите можности - се’ помалку и помалку. Останаа уште неколку серии кои ги следам (Др. Хаус, Медиум, репризите на Секс и градот...). Дури “се фаќам“ себеси како се навикнав во 50тина мин (со се’ реклами!) да се случи и вовед, и заплет, и расплет, па се’ потешко и потешко се наканувам да изгледам некој добар филм, оти после 50тата минута веќе ми опаѓа концентрацијата, па само нешто смислувам - де цигара, де кафе, де “чекај да го/ја слушнам...“.
И тоа е “придобивка“ на современието - сега, овде, брзо, брзо, ама веднаш!!! |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu retko gledam televizija ali edno3-4 saata sigurno se zadrzuvam ako ima nekoj dobar film
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega pomalku........ama ova bre ne se propusta........auuuuuuu
Uklucite TV na kanal 5.....trka na formula 1.......lele komentatorot nema veza.. auuuuu ziher e trup pijan.....ova ednas se slusa.........auuuuu vie ne znaete so kazuva......kasla...pravi brmmmmm , brm.......lele gluposti tropa i toa javno auuu ne znam koj e .....ama definitivno go slusam...... hahahahahhaah odamna vaka ne sum ne se nasmeala........ dajte lugje uklucite da vidite sto e cirkus Изменето од bijonse1 - 10.Мај.2009 во 15:33 |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E cirkus e ZNAM inaku toj komentatorot se vika Ali G takozvani Milenko Nedelkovski (ova izglea mu e umetnicko ime - mislam na Milenko) komedija e nema so... A toa deka kasla i pravi brrrrrrrrrr moze e nastinat covekot (na sekoj moze da mu se sluc) tuku jas kako sto citam na drugi forumi koga ima dueli TOJ ne gi ni gleda tek na SNIMKA gi gleda i gi komentira kako da se vo realno vreme haha baska komentira nekogas i za politika ili drugi temi (si ima poznavanje covekot hihihi) Pa ova e za OSKAR i to ne samo eden tuku mnoooooooooooogu oskari (JAS GLEDAM NA DRUGI STRANSKI KANALI A AKO IMA REPRIZA NA KANAL 5 SAKAM DA SLUSAM KAKO KOMENTIRA TOJ OTI TOA KE BIDI KAKO DA GLEDAM MNOOOOOOGU DOBRA KOMEDIJA T.E DA SLUSAM) Изменето од Iron Man - 10.Мај.2009 во 20:33 |
|
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред телевизор ми се дневната и трпезаријата така што кога сум дома скоро секогаш сум пред телевизор
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dodeka ne pocnat da me gagjaat so predmeti za da se trgnam,zasto na pcovki ne reagiram
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последниов месец .......ама ич
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odavna nemam gleano TV...
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Porano mnogu po nekolku sati na den...sega poslabo, gledam samo koga ima sport, vesti i serijata sto ja pratam...i onaka koga nemam so drugo da pravam ke go pustam
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |