![]() |
|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 26> |
Автор | |||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
i vo sise da ja zatvoris... veruvaj mi ke najde care i pak bi te izneverila... samo ako saka!!! Изменето од seka - 13.Февруари.2008 во 15:30 |
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
![]() Изменето од majstorce62 - 13.Февруари.2008 во 15:28 |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
Да те затвори тебе некој па сакај колку ти душа сака,да те видам, разбираш! |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ептен точно ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
||
se!!! absolutno se e mozno!!!( se razbira vo ovaa rabota ) zatvori ja vo sise... ke najde nacin da izleze... ke napravi sto saka da napravi i pak ke se vrati kako nisto da ne bilo!!! razbiras? fintata e vo ova: daj mu slobota na pticata... ke poleta... ako stvarno te saka, ke se vratit pak kaj tebe! posto mu bilo ubavo...ako ne se vrati, znaci deka kavezot bil stalno zatvoren |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Sprema mene da, bile i vikaat deka jas sum gi izazival zosto mnogu se zezam drugi zeni, a u stvari nisto ne im praam
|
|||
![]() |
|||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
||
На темава имам веке пишано на кому сум љубоморна, а што се однесува до другото, не сум воопшто бидејки никогаш не сум била вистински вљубена во некој. Значи,сеште чекам да падне зајакот во стапица
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
samo ti chekaj ,princeso,...samo da ne ti se fati nekoj ,...volk,...vo stapicata!....zatoa ,.olabavi ja malku,....da moze da se osloboduvaat volcite ,...
![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
||
brzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, се знаеш за мене , не пишувам веке ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
I ke te kasne za gz
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Partal praam, ovoa zenive zbesnaa po mene, a zt vk sum priznavam
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |