|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 682683684685686 716> |
Автор | |
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam misje
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto ne znaes? Neli sakase chaj inaku porcelanot e na tete, ne se grizi i na nikogo ne go dava.....samo caj moze
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e moira...me postedo od objesnuvanje
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sakam irenka, zatoa sto nikogas ne igra majtap so mene ...
ne me saka mnogu , ima nekoi koi poveke od nea me sakaat, ama dzabe ... me zabevaat i se pagja vo voda
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve za granny teniserkata with love
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na primer , edna od forumov, da ne ja imenuvam, ne znam sto i rekov nesto na LP, a taa: da mise fatish, mi veli ...
razbirash sega, vednas ti izleguva od kejf takva zenska...
ama me saka, a be dzabe shto me saka, treba malku i ponasanje da ima
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da za granny....a koj stavil pechat tamu?
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuuu, be tete koga stgna da go izbacis Novak, pa vozdrzi se malku, nemoj taka javno....sto e ova na slikive
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zarem ne e tvoj Daj ne zezaj, si ostarela pa ne znaes sto pravis |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovoj Novak, mozhe da popushi
|
|
s.r. Dzaki |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ni rasipuvaj ugodjaj, ne mora taka javno ljubomorata da ja pokazuvas
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ma.....karminot ne e moj...nekoja "metalka" treba da e...od po mladite
|
|
Внеси реплика | страница <1 682683684685686 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |