![]() |
|
БЕЗ КОМЕНТАР |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6667686970 84> |
Автор | ||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Ете што е "вистинска" странска инвестиција...
ние им копаме од нашето ритче во Усје... им правиме цементче... и газдите... ОП, 37 милиончиња евриња у џеб... ама туѓ џеб... јаки сме ебеш му матер... П.С. И да нема забуни, знам дека УСЈЕ ја продаде владата на СДСМ... и во право сте... не се тие исти К*рац со овие... бетер се... |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Чиј споменик е ова и кој се изглупира во ситуацијава, Грубиот или вмровскава партеничка? „Груби, тоа не е Аголи, туку Шарло“ |
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
О бе кукуууу па Груби го грешел... Али имал бе о ти стил му се извинувал у сите, а му идело и тешко у душата сам на себе го изневерил. ![]() Но...Секако трњата што си ги посадивме ќе си ги жнееме. И за разлика од лошиот род годинава,овие уште не никнати убаво не боцкаат. |
||
![]() |
||
|
Колку и да не ми е по воља што сегашниве прават...
Мило ми е што никогаш за овие не сум гласал. |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Големиот брат... има братучеди...? ![]() |
||
![]() |
||
|
Нема Орка,еве јас ќе ти кажам ни овца да заблее,не па суд или право. ![]() Е сега не би ме чудело во црна хроника да прочитам, дека за социијолозите причините за скокање од автобус се мистични. ![]() |
||
![]() |
||
|
Значи за ова новинариве е само оној кореанецот од север...
Кога ќе размислам и Амди еднаш им го кажа,за што се. Колку треба да си без грам осет за да напишеш ваков текст и да му лупнеш ваков наслов.Ама еден мал милион пати покажавме кога се работи за човекова тграгедија кое дегутантно општество сме... А си го перевме образот со поплавата на србите,и секако не забораваме да се живо лајкнеме на фејсбук... Сокриј се зад неименуван извор,и пиши хартија трпи. |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Секој нормален ќе се согласеше дека
треба контролата да се зголеми,да ги има... Страв лозје чува.Ама овие од ЈСП покусо да не бидат си го зголемија и тарифникот. Но кој со тоа да се замара.Европската препорака сега е битна... Изменето од Орка - 03.Октомври.2014 во 21:46 |
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Шилегов: Ако Груевски не сака да замине од власта по мирен пат, ќе замине на друг начин„СДСМ евентуалните преговори ги гледа како последна шанса Никола Груевски цивилизирано да замине од функцијата што ја обавува и последна шанса Република Македонија цивилизирано да ја промени својата власт. Доколку Никола Груевски не сака да замине вака, ќе замине на друг начин“, изјави денеска Шилегов. Ако може господинот Шигелов да ја објасни својата закана, кој е тој ДРУГ НАЧИН бидејќи според рејтингот и изборните резултати кај мнозинството на народот најпопуларни се ВМРО-ДПМНЕ и Груевски. Како тоа Шигелов планира нецивилизирано да го тргне сегашниот премиер од неговата позиција? Со атентат? А како тоа нецивилизирано да ја превземе власта, со државен удар? Изменето од Messenger - 05.Октомври.2014 во 14:15 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
д4 б3 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
|
http://www.dnevnik.mk/default.asp?ItemID=20E0CD7A475C7248B018854268E18DC7
ПЛАШТАНИЦАТА ОД ОХРИДСКАТА „СВЕТА СОФИЈА“ НЕ СЕ РАСПАЃА 700 ГОДИНИ има и слика и тамо на сликата sе си пишува бe кликнете само CTRL + "+" неколко пати да зоомнете и ке го видите - во центорот BOULGARONEN Изменето од д4 б3 - 06.Октомври.2014 во 13:49 |
||
old d4b3
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Сабајле се вратив од Скопје . Изброив 5 ( пет ) нови споменици . 4 карши Мавровка и 1 карши хотел Континентал .
Бравос . Очигледно Скопје е доволно голем град за да се стават споменици на сите светски херој . ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6667686970 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |