|
Што ве остави без збор денес.. |
Внеси реплика | страница <1 6465666768 97> |
Автор | |
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Urlanjeto na edna zena . Izgleda zaboravila da si se napie od lekot za smiruvanje P.S. Tesko na nejziniot maz pokraj nea |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СИТЕ ДЕВОЈКИ ШТО ЈА ЧУВААТ НЕВИНОСТА ЗА 1-БРАЧНА НОЌ
X 1525346 Трагикомичен елемент у цела работа: 5.482 луѓе го лајкнале, поголемиот број возрасни девојки. Македонија -земја на чистота, духовна просветленост, апсистенција и такодаље... Ќе стегнам лајк, жими све. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga stanav od spienje odma izlegov nadvor i vidov deka se stemnilo....
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас да му ја однесам колата до таму за трампааа Абе оди мавни се таму...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа вест
"Сакам да кажам" на пауза до следната сабота Редовната колумна "Сакам да кажам" ќе паузира до следната сабота затоа што авторот Горан Михајловски е на одмор. Дај Горане не зезај-Каков одмор? Сега? Ај те молам! |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...сакала да ме носи у „Миднајт“.
Има ли нешто полошо од тоа? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ауч... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
стварно добро ...дупе!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoja den ova me ostava
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Однесувањето на бананко
Изменето од ФорумскаБаба - 19.Декември.2010 во 21:52 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Судбина |
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nenasitnosta moja za nekoi raboti
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Внеси реплика | страница <1 6465666768 97> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |