![]() |
|
Таратур муабети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6465666768 681> |
Автор | ||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
здраво девојки,како сте?
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
Фикс јас поназад негде те поздравив ко видов дека си на форум па видов дека си расположен (на игри беше
![]() ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
|
Aj po 2 pat zdr
![]() |
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
Го пуштив да заработува нешо од љубов само не се живее ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
еве работам по малку сани.
вие гледам се дружите интензивно,само не ти го гледам либето златно.-каде е? |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
|
диди
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
|
Сваќе ма од кога те немам видено
![]() |
||
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
||
![]() |
||
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
|
Ако има некоја слободна мома,да ја правам Струмичанка,(па може и снашка ![]() ме немаше оти ми маѓа нетов |
||
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
||
![]() |
||
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
|
Valeta svake
![]() ![]() konecno i jas da si poigram da se iznaigraa,,,,,,,,, i zaspaa...... |
||
![]() |
||
|
Фикс тоа ти е мора да работи... да се намести станот... па да се спремаме за натака
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Како е срцко во наш крај натака... стопли времево малце |
||
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
имаше денес сонце сани,беше поубаво од предходните денови,и доста топло за декември.
|
||
||
![]() |
||
|
Е ти си немаш мака рано си легвите ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
|
еве ја диди сега она нека ти даде чаши... греота си и ти да се напиеш видо
![]() ![]() ![]() Диди ваѓај чашите ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6465666768 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |