IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите заедно, сите за едно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите заедно, сите за едно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 652653654655656 716>
Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 03:45
Originally posted by moira moira напиша:

Ne tuku netot mi padna edvam se prikluciv

uf, aj nishto bitno eve te pak

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 03:46
eve me da ama drugarceto podobro da si gi povlece napisanite gluposti otkolku da ne e veke drugarce
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 03:52
demokratija

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 03:53

eve me da ama drugarceto podobro da si gi povlece napisanite gluposti otkolku da ne e veke drugarce

За кое другарче зборуваш?
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 03:57
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Ти мора да останеш, ти си вториот јас.

...aj dobro, nego kazi koa ke go otvarame haremot ja i ti...eve ima mnogu kandidatki tuka...

...vii sea ja mislam da im se dae po edna kreditna master-gold-so po 2000 USD limit na vikend, i da im se daat prava nekoi kao demek sabota i nedela ne raboti haremot...oni idat u shoping...taka nesho...ako imash predlog kazi nesho drugo...ja mnogu ne se razbiram u toa ama ima volja...pa toa e najbitno sekako...hihihihihihihi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 03:58
za toa sto prasuva!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 04:03

za toa sto prasuva!

...te pozdravi caci moira, i reche da ne te gibam ich vishe...

...mnogu te voleo on...si mu uzela dushata sfe i srce i mozak... samo pare ne daje-taka kaza on...среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 04:05

za toa sto prasuva!

1.Тоа другарче ти беше другарче, сега веќе не ти е.

2. Како можеш да кажеш дека пишувам глупости, кога сум во право за тоа што ми ги избришале сликите.

3. Каде се глупостите? Наброј ги!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 04:09
Ne tuku se nategaj so mene zatoa ne ni kazav deka si mi drugarce: "ama drugarceto podobro da si gi povlece napisanite gluposti otkolku da ne e veke drugarce" i konecno pocni da citas i razbiras pravilno!!!

Da si gi ipovleces vulgarnostite!
...i nema potreba poveke da ti objasnuvam, ti i onaka si gi razbiras i tolkuvas rabotite kako sakas!!!

Pozdrav

Изменето од moira - 25.Јануари.2008 во 04:10
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 04:13
Не сум ти бил ли другарче, тоа ли сакаш да кажеш?

Лажеш.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 04:16
...pu ne mi uspeja da vi go odvlecham vnimanieto na dvajcata...aj nema veze ke se smirite garant...nek legne malce prashinata...

...изненадување...abe obichno mi uspeva...hmmmmmmmmmmm
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 04:17
povtorno si gi vrtis rabotite kako sto miluvas, a ne onaka kako sto e napisano premnogu se zestis bez potreba, i ti kazuvam nikogas NE LAZAM!!! Nauci PRAVILNO da go razbiras napisanoto!!!

Изменето од moira - 25.Јануари.2008 во 04:18
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 04:20
А ти разбра ли конечно, дека вулгарностите не се однесуваат за тебе и тебе тоа не те тангира, па затоа нема потреба  да делиш бесплатни родителски совети.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 04:22
...hmmmmmmmmmmm...osekam bolka dlaboka...kopnez, da strast, doza na lutina golema privlechnost...sharm, tvrdoglavost, nepopustlivost, gordost, cena na ljubovta...da da toa e toa...ko se bije...ma nema veze aj slushnite go ova sea i dvajcata...големо%20гушкање

http://www.youtube.com/watch?v=tDgkg7lbMgg

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 652653654655656 716>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,500 секунди.