|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 652653654655656 716> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uf, aj nishto bitno eve te pak |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve me da ama drugarceto podobro da si gi povlece napisanite gluposti otkolku da ne e veke drugarce
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
demokratija
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За кое другарче зборуваш?
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...aj dobro, nego kazi koa ke go otvarame haremot ja i ti...eve ima mnogu kandidatki tuka... ...vii sea ja mislam da im se dae po edna kreditna master-gold-so po 2000 USD limit na vikend, i da im se daat prava nekoi kao demek sabota i nedela ne raboti haremot...oni idat u shoping...taka nesho...ako imash predlog kazi nesho drugo...ja mnogu ne se razbiram u toa ama ima volja...pa toa e najbitno sekako...hihihihihihihi |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za toa sto prasuva!
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...te pozdravi caci moira, i reche da ne te gibam ich vishe... ...mnogu te voleo on...si mu uzela dushata sfe i srce i mozak... samo pare ne daje-taka kaza on... |
|
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.Тоа другарче ти беше другарче, сега веќе не ти е.
2. Како можеш да кажеш дека пишувам глупости, кога сум во право за тоа што ми ги избришале сликите.
3. Каде се глупостите? Наброј ги!
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne tuku se nategaj so mene zatoa ne ni kazav deka si mi drugarce: "ama drugarceto podobro da si gi povlece napisanite gluposti otkolku da ne e veke drugarce" i konecno pocni da citas i razbiras pravilno!!!
Da si gi ipovleces vulgarnostite! ...i nema potreba poveke da ti objasnuvam, ti i onaka si gi razbiras i tolkuvas rabotite kako sakas!!! Pozdrav Изменето од moira - 25.Јануари.2008 во 04:10 |
|
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум ти бил ли другарче, тоа ли сакаш да кажеш?
Лажеш.
|
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pu ne mi uspeja da vi go odvlecham vnimanieto na dvajcata...aj nema veze ke se smirite garant...nek legne malce prashinata...
......abe obichno mi uspeva...hmmmmmmmmmmm |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
povtorno si gi vrtis rabotite kako sto miluvas, a ne onaka kako sto e napisano premnogu se zestis bez potreba, i ti kazuvam nikogas NE LAZAM!!! Nauci PRAVILNO da go razbiras napisanoto!!!
Изменето од moira - 25.Јануари.2008 во 04:18 |
|
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ти разбра ли конечно, дека вулгарностите не се однесуваат за тебе и тебе тоа не те тангира, па затоа нема потреба да делиш бесплатни родителски совети.
|
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...hmmmmmmmmmmm...osekam bolka dlaboka...kopnez, da strast, doza na lutina golema privlechnost...sharm, tvrdoglavost, nepopustlivost, gordost, cena na ljubovta...da da toa e toa...ko se bije...ma nema veze aj slushnite go ova sea i dvajcata...
http://www.youtube.com/watch?v=tDgkg7lbMgg |
|
Внеси реплика | страница <1 652653654655656 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |