![]() |
|
Дали можеш...? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6364656667 139> |
Автор | |
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
И да планирам 90% од тоа нема да се случи
ДМ без очила за сонце? |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Никако
Зима,лето.. ДМ,без шминка неколку дена?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
можам
ДМ да јадеш луто? |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Не
Дали можеш да јадеш јогурт со смоки?
|
|
|
|
![]() |
|
ауу... не...
ДМда прескокнеш појадок? |
|
|
![]() |
|
Тешко
![]() Си јадам три пати на ден:) ДМ,да спиеш преку ден неколку саати?
|
|
|
|
![]() |
|
Crna Arapina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Не
ДМ да не вечераш
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
можам
дали можеш да се правиш дека не си видел/а нешто ако нештото не ти одговара? |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
mozam
dali mozes da napravis salto mortale
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
не
ДМ да испееш оперска песна |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
не
дм да останеш буден/на 24 часа? |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
можам, ама со страчки во очите, како Том ![]() ДМ да седиш на компјутер, а да немаш пред тебе нешто за грицкање? ![]() |
|
![]() |
|
речиси секогаш е така
![]() дм да седиш пред компјутер ,а да не слушаш музика? |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
sikter ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
da!
a da sedish samo pred (nevkluchen) kompjuter?
![]() |
|
SIKTER be!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6364656667 139> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |