![]() |
|
Што би и рекле на ЛНВ ако се разбуди до тебе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6162636465 214> |
Автор | |
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
дечко јас првпат те гледам , како дојде ти до мене ???
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
denes od krevet ne stanuvam, znaci ti pravis rucek i vo krevet mi nosis
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
..se znaeme?
|
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
a kako zaluta ti navaka ?
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
И јас се прасувам со барам овде
![]() |
|
![]() |
|
i jas da bidam iskrena...zosto odamna te nemase
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
apsolutno nisto samo bi ja poljubil onaka kako sto znam
![]() |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
ајде сега да слушнам дел од твојата поезија
![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
a da mi go protolkuvash sonot
![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
daj sonovnikot de
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
vo mojata tema ti ja ispolniv zelbata tvoja ![]() |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
prekrasna bese ...ostani uste denes ovde
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
denes se pakuvam da si znaes...ides so mene
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6162636465 214> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |