|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 6061626364 74> |
Автор | |||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сакам дипломатски да ми го изjасните моментот со флеките! |
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а,да....ракот е реална животна ситуациjа за некои...на жал.
и што? треба искреност или не треба. знам и во двата случаjа каква е реакциjата...на просветлениот и на непосветениот. |
|||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зошто луѓето не се искрени?
....Водат дипломатски односи...на тоа се темелат денешните социјални врски...дипломатија , создадена од егоизмот , кој ги трупа дневните потреби на прва листа , и животните цели ги заменува со суетен алгоритам... |
|||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Hahaha, ke i kazes vaka: Prijatelke, mnogu ti e ubava bluzata, ama mislam deka imas fleki na nea, pogledni tuka ..... i to |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne e sekogas egoizmam vo prasanje bash naprotiv humanosta i obzir kon drugiot |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mnogu e vazno ako vekje mora da ne bides iskren, kako sto sum imal jas slucki, toa da bide za dobroto na licnosta koja ja sakas za da ne ja povredis. Inaku, navistina nevozmozno e za eden covek potpolno da bide iskren, definitivno. Koj e takov, prv neka frli kamen po mene ... |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
site sto mislat deka iskrenost po sekoja cena vredi vo zivotot
im go preporacuvam filmot http://www.imdb.com/title/tt1058017/ The.Invention.of.Lying. Изменето од anakin - 29.Мај.2010 во 20:58 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хахахаха, а зошто би биле искрени? па баш овде!? ова е форум. искреноста овде може да ти расипе се` .
често ми текнува на една реплика што редовно се користи во пдф рубриките од типот „Со кого сакате да сте сега?“: Си знае таа (тој). демек ... разбираш Блажо. Тоа ти се вика one-size-fits-all. |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mnogu poucen film za negativnosta na iskrenosta
|
|||
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да се биде паметен значи да се разликува вистината која треба да се каже од онаа која треба да се премолчи..........
|
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мислам дека МајВеј даде една поуспешна дефиниција за ‘Мудрост‘.
|
|||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да се биде искрен значи да не се разликува вистината која треба да се каже од онаа која треба да се премолчи..... оваа е моја изрека |
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хаххахаха, , демек искрено, поискрено здравје :)))))) Секогаш се чудам зошто, нашиве па и странскиве ѕвезди и ѕвездички кога ќе ги прашаат, кажете нешто за себе?, или, како би се опишале себеси?, овие одговараат: Јас сум многу чувствителна/емотивен човек, искрен/а, и отворен/а. И сега, I can not help but wonder, дали во клишето навистина се состои ’’вистината’’....и сето она што им е битно на луѓето, па така и се претставуваат? Е, кои се тогаш луѓето кои се нечувствителни, неискрени и затворени, ако сме сите чувствителни, искрени и отворени? Или...прашањево не чини? |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
........pocituvam...sepak jas se drzam do mojata Изменето од MyWay - 09.Јули.2010 во 15:10 |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Внеси реплика | страница <1 6061626364 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |