![]() |
|
Прилеп |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 131> |
Автор | ||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Само да констатирам дека дечките од Ла Страда ,кога сакаат знаат да направат добра пица како порано . |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
од проверени извори
![]() ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
сигурен сум во тоа
![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
A i skara vo makedonska kuka,ili pak topeno sirence vo Leone,more i kiflite od penifino se zakon...mmmmmmmmmmmmmmmmm
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Ти благодарам многу за одговорот... Ме интересира уште дали е ПРИЛЕПСКИ специјалитет? |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
jas ne sum sigurna ama mislam deka pancerotata ne ja izmislile Prilepcani(iako sme mnogu pametni
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Zosto vo Prilep atobusite gi parkiraat pokraj drva???
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
абе во Прилеп немаме автобуси
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Malo shalce
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ljutis, ljutis?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
неееееееееее
![]() |
||
|
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
Pa toa neznam dali e bas prilepski specijalitet,ima i vo drugi gradovi ama daleku od toa sto ja pravat vo pp.Koga ke pomines od pp odi do kasper i probaj.. ![]() ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |