![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 525> |
Автор | |
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(замисли сега ко синан сакич ) шабанеееее , шабанеееееееееее
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
ja gledao sam sunce na istoku..kako se budi.... |
|
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
i onda opet SABANEEEEEEEEEEE , SABANEEEEEEEEEEE
HAHAHAHAHAHA
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
bogu se molim za tebe
dusa se kida i gori ko ce se molit za mene ako nebi ti |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jo be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 274 |
ljhubi ljubi al glavu ne gubi
|
|
TALE
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
A sta imam ja od tog
kad mi nije dao Bog da te sretnem ranije da ti kazem sta mi je |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Запеј ми на на ниј на на на на :)
|
|
![]() |
|
Koliko sam puta umro
a ti me ozivjela koliki sam pjanac bio a ti me otrijeznila Kakve su vatre gorjele a ti ih gasila na kakvom sam bio dnu a ti si me spasila |
|
![]() |
|
![]() |
|
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Jutro budi me vazduh mirise na nevolju jutros krevet moj veci je za broj ti nisi tu i kada razmislim ne mogu a da ne mislim sve sto sam ti radio sebi sam urario a nisam znao ni sam sta hocu poruka na vratima kljuceve si vratila pise zelis mi svu srecu a ja znam da nikad necu preko tvoga ponosa crnokosa |
|
![]() |
|
Posle tebe je ostala dusa
gola ko pustinja posle tebe mi ljubav dodje kao milostinja Ima noci kada tugu tocim mesto vina al' nema dana kol'ko je na srcu rana |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
We may be ocean away...
you feel my love... |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Nek nebo nam sudi,ako smo ludi
ako je grijeh sto volim te
nek nebo nam sudi ,i da sve gubim nemogu bez tebe.....
|
|
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
out of my way,i'm runnin'...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |