|
Лажење |
Внеси реплика | страница <1 45678 24> |
Автор | |
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ, ТЕ НЕМАМ СРЕТНАТО ВО РАНОТО ДЕТСТВО. МОЖЕБИ ВО ПЕРИОДОТ НА БРЕМЕНОСТА НА МАЈКА МИ!
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e vazno dali si me sretnal ili ne, vazno e toa shto mozebi mozam da ti pomognam!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MAJSTORCE .......ПРИФАТИ ЈА ПОКАНАТА,АКО ЈА ОДБИЕШ...ЌЕ ОДАМ ЈАС НА ТРЕТМАН КАЈ ZEZNATA....ПОВТОРНО!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МОРЕ КЕ ТЕ ИЗЛАЖАМ, МИСЛИШ НЕМА ДА ТЕ ИЗЛАЖАМ! ЗНАМ ШТО ТИ Е НАМЕРАТА - ДЕМЕК ЌЕ МЕ ИЗЛЕЧИШ ОД ЛАЖЕЊЕ ЖЕНИ.АМА НЕ МОЖЕШ, ПОСИЛНО Е ТОА ОД МЕНЕ,ШТО ДА ПРАВАМ, КУТРИОТ ЈАС СО СКРШЕНО СРЦЕ.НЕ МИ ВЕРУВАШ?
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe razmeneti si telefoni, najdete se druzete se, moze toa e lekot
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈА ГЛЕДАМ ЖЕНА МИ ВО МОМЕНТОВ ВО ОЧИ И И ВЕЛАМ - ЌЕ МЕ ИЗЛЕЧИ ОВАА ЗЕЗНАТАТА ОД ЛАЖЕЊЕВО, ТРЕБА ДО ОТИДАМ КАЈ НЕА. А ВСУШНОСТ ЈА ЛАЖАМ,ОТИ НЕ МОЖЕШ ДА МЕ ИЗЛЕЧИШ ТУКУ САМО САКАМ ДА ТЕ ВИДАМ. ЧИСТА МАТЕМАТИКА, А?
|
|
|
|
jas ili nie
Група Регистриран: 23.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LAZENJE WOW AMA E TEMAVA KAKO ZA NA PSIHO PREGLED
EDNAS ME PRASA NERVNIOT -DALI LAZES ? ONAKA NA IZLEGUVANJE KAKO DA E TOA NAJEDNOSTAVNATA SPOREDNA SLUCAJNA DOSETKA ... SE SVRTIV SOKIRANA GO POGLEDNAV I MU REKOV -ne POSLEDEN PAT TOGAS GO VIDOV A I TOJ MENE uste se prasuvam sto mu trebase prasanjeto , so godini me izmacusvase ova prasanje i uste nemam odgovor , potocno ednstveno mi idi na um toa "ne". a lazam bez problem , bez sram i redovno luge koi ne im veruvam toa mi e preduslov. a zosto pa zatoa sto ne sakam da im se dadam so lesno. nikoj ne mi veruva toa go znam. oti nikogas ne se krijam deka lazam. bas me interesira od psiholoska gledna tocka sto mu znacese prasanjeto na dr. dali lazes... i sto ke kazat pacientite sto toa znaci?????? |
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АБЕ, МАШКИ НЕ ЛАЖАМ. |
|
|
|
jas ili nie
Група Регистриран: 23.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ustvari mene me zagrizuva vo posledno vreme sto ja kazuvam vistinata i so toa imam milion problemi a ne veruvam vo doblesta kaj drugite da ja cenat vistinata.
i koga pocnam da ja zboruvam ne mozam da se zapram a zosto taka e toa me maci . |
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МНОГУ Е ЛОШО КОГА МОЗОКОТ ЌЕ ГО ЗАФАТИ ВИРУСОТ НА ВИСТИНАТА, ПА ТЕ ТЕРА ВИСТИНСКИ ДА ЛАЖЕШ.
Изменето од majstorce62 - 19.Февруари.2008 во 21:09 |
|
|
|
analiticar
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lazejneto e mnogu vazna osobina za funkcijata na covekot vo granicata na normalata toa mu pretstavuva eden vid odbranben sistem koj stom prestane da funkcionira covekot togas e izguben toa e isto koga eden kompjuter ima instalirano lazna programa koja ce go izlaze virusot vo komp. da ja napadne nea so sto vistinskata ke ostane ne cepnata a sto se odnesuva za lazejneto pred pravosudskite organi treba da se odgovara za sekoja kazana laga vo zavisnost kakvi posledici donesuva taa zasto merejcija granicata na lazejneto moze da se vide deka najnevaznata laga se smeta kako zafrkancija vo obicniot svet pa gledano od tuka neznaci deka ako nekoj saka da se zafrkava za nekoi raboti odredeni sluzbi ne treba da prevzemaat akcii za kazanoto vo toj slucaj bi se slucil totalen haos vo sistemot na drzavata -dokolku bi prevzele nesto ke se gonat i osuduvaat nevini,na edni bez pricina ke im se odzemaat prava a na drugi koi poima nemaat od zivotot ke im se dodeluvaat benificii kako sto e slucajov so nasata drzava............................. Изменето од analiticar - 19.Февруари.2008 во 23:05 |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eden forumski kolega kaza soodveten zbor,... kontaminacija li bese ili korupcija,.... tuka nekade pomegju. Ne mora da bides kako onie koi ne gi pocituvas.... Ili odime so starata, ako ne mozes da gi pobedis pridruzi im se? |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu e glupavo pa i nekulturno da ja zboruvame samo vistinata. Jas lazam za da nepovredam nekogo.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sram da ti e....zosto da lazes za da ne povredis nekogo....taka dva pati go povreduvas.......ednas zosto ne si iskren, tuku lazes.......vtor pat zatoa sto mozebi ke ti poveruva, pa go naveduvas vo pogresna nasoka........zarem ne e podobro da ja kazes vistinata ili dokolku nemas hrabrost istoto da go storis, premolci......ne lazi, toa e najdolnoto nesto.......kakva hipokrizija
Изменето од moira - 20.Февруари.2008 во 02:41 |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |