IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Невиност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Невиност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 13>
Автор
Порака
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2007 во 22:48
More tie horny tinejdzerite treba site po edna zaushka i po domite mlekce da pijat. LOL
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2007 во 10:17
Кон врв
baby Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 09:48

Nevinosta umre so komunizmot!!!

give me one good reason 2 stay here!!!
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 09:52
има има уште , ејде сега не мешајте политика
Кон врв
SABINA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Мај.2007
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SABINA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2007 во 14:40
Zasto zenskite ja gubat nevinosta na 16-17 godini
 Zasto ne se cuvaat za vo prvata brakna nok ??
  1. od radoznalost
  2. zasto mislat deka e glupavo da ja cuvaat nevinosta
  3. zasto toa e vo trend

ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2007 во 14:50
Originally posted by SABINA SABINA напиша:

1. od radoznalost
  3. zasto toa e vo trend

niedno od tie tri ne e dovolno dobro za da se zagubi nevinosta. niedno od tie tri ne go opravduvam. Mislam deka treba da se ima mnogu pogolema pricina za da se napravi toa-kako na primer ljubovta. Eve jas si kazav deka mi bilo najlosoto nesto sto mi se slucilo, posto stvaaarno bese ruzno i gadno, no bar znam od ljubov bilo. a ne za da sledam moda ili poradi mojata netacna radoznalost pa u sekoja mandja da bidam zacin....

Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
sweet esc. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 205
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet esc. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 08:56
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Originally posted by SABINA SABINA напиша:

1. od radoznalost
  3. zasto toa e vo trend

niedno od tie tri ne e dovolno dobro za da se zagubi nevinosta. niedno od tie tri ne go opravduvam. Mislam deka treba da se ima mnogu pogolema pricina za da se napravi toa-kako na primer ljubovta. Eve jas si kazav deka mi bilo najlosoto nesto sto mi se slucilo, posto stvaaarno bese ruzno i gadno, no bar znam od ljubov bilo. a ne za da sledam moda ili poradi mojata netacna radoznalost pa u sekoja mandja da bidam zacin....

Thumbs%20Upsekoj treba sam da proceni koga e spremen za vakov cekor ....granici vo godini se nebitni iako  granicata se poveke odi vo nadolna linija e toa ne go opavduvam.
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 11:28
Originally posted by sm-game sm-game напиша:

eve uste malce....gubenejto nevinost e tesno povrzano od potrebata za sex...potrebata za sex e prirodna i sosema normalna potreba...kako leb i voda...neka ne vi bide TABU...ako nekoja devojka vodena od ljubovni cuvsta imala sex nee nisto strasno...duri i da e vodena od "potreba za sex" ne od "ljubov" pak nee strasno...(bas od taa suva potreba za sex imame muvanje-ednovecerna avantura)...prirodna rabota...bozja sila...ednostavno...nema nisto k*rvinsko vo toa...
no "silnite" mazi sto se pravat mazi se udiraat vo gradi deka negovata devojka e najpostena , a ima onakvi koj "baraat" da e "nevinavce" i taka dok ja barat nivnoto satce izminuva.uste se so svakanjata da kolku imala pojke deckovci e k*rva.
Кон врв
that's me Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2006
Локација: Burundi
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај that's me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 11:35
ne ima

apsolutno nevini
sekoj si ima nesto na dusata!
Пази,памтам к'ту слон.
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 13:40

Ne e vazno dali e nevina telesno, mnogu e povazn v dusata da e nevina i iskrena.

Изменето од sandrica - 10.Мај.2007 во 13:41
Just love
Кон врв
pecko Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Поени: 62
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pecko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2007 во 20:30
sto e toa bitno be lugje kaj i vo koj vek ziveeme samo napred so sexot so poise pozdrav zivotTongue
leeeeeeeeeeee
Кон врв
pecko Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Поени: 62
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pecko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2007 во 20:45
dada vo pravo si poveke ke mi e strav da ne pocne so doga odkolku so sex.tocno se so mrda se ebe i samo napredClap
leeeeeeeeeeee
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 04:31
Originally posted by AMIR100 AMIR100 напиша:

Zasto ne se cuvaat za vo prvata brakna nok ???

...pa izglea deka ima mnogu pedofili, zatoa valjda...газење%20од%20смеење
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 23:14
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Originally posted by AMIR100 AMIR100 напиша:

<font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="5">Zasto zenskite ja gubat nevinosta na 16-17 godini
<font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="5"> Zasto ne se cuvaat za vo prvata brakna nok ???

<font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="5"> 

...pa izglea deka ima mnogu pedofili, zatoa valjda...газење%20од%20смеење

ima...ima...

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.