IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс-со кондом или без ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс-со кондом или без ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 24>
Автор
Порака
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2007 во 22:02
Sto si e sigurno, sigurno si e - so kondom sekako............vo masko verba nikako газење%20од%20смеење
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2007 во 22:22
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ama ne mi e jasno zosto kondomite gi pravat tolku mali ?

Ima sega pravat Trojan XXL kondomi, jas takvi koristam,zemi i ti ako ne ti odgovaraat tie pomalite ,za poveke komocija hahahahплазењеплазењеплазење
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2007 во 22:56
СО И ТОА DUREX PERFORMA , CLASSICголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:34
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Sto si e sigurno, sigurno si e - so kondom sekako............vo masko verba nikako газење%20од%20смеење

so kondom sigurno?koj ve laze...?ste videle li vie skinat kondom..t.e. vo proces da se skine...?sigurno..samo ...okaciti na klin..!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:35
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

СО И ТОА DUREX PERFORMA , CLASSICголема%20насмевкаголема%20насмевка

....STO E OVA...E-PE-PE...?изненадување
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
florensia Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Ноември.2007
Поени: 34
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај florensia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 01:02

nikogas ne treba bez kondom, pa duri i ako imas doverba vo partnerot ili si vo brak.

zatoa sto ne se zastituvame samo od bremenost tuku i od 600 infekcii i bolesti koi zenata mnogu lesno gi fakja, od prosta pricina sto neznam so koja drolja se ebel prethodno.

Кон врв
florensia Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Ноември.2007
Поени: 34
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај florensia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 01:03
no ova neznaci deka bez kondom ne e poubavo, poprirodno.
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 01:32
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
californija Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај californija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 08:42
bezzzz.....pa jas ne znam ali so toa cudo dosega nikogas ne sum s***** najgrda rabota barem za mene
zivot pise romane ,a mi citamo stripove
Кон врв
brigite Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2007
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigite Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 10:10

so kondom, sekako

Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 02:48
Опашување на голо.
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 22:59
Досега не сум имал однос со кондом, затоа што личноста со која бев, ми беше 100% сигурна. Но секако ова не значи дека и понатака ќе практикувам таков секс. Денеска демне се и сешто, од сите страни и ризикот е преголем да се впуштиш во таква авантура, единствено доколку партнерот не ти е 100% сигурен.

Лично да искажам став на темава: повеќе би сакал да водам љубов без презерватив.
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 23:00
Originally posted by doriangray doriangray напиша:

Досега не сум имал однос со кондом, затоа што личноста со која бев, ми беше 100% сигурна. Но секако ова не значи дека и понатака ќе практикувам таков секс. Денеска демне се и сешто, од сите страни и ризикот е преголем да се впуштиш во таква авантура, единствено доколку партнерот не ти е 100% сигурен.

Лично да искажам став на темава: повеќе би сакал да водам љубов без презерватив.

колку време ја познаваше личноста пред да имате секс што толку си сигурен во нејзе

Изменето од OUST - 05.Февруари.2008 во 23:11
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 23:17
Речиси цел живот, откако знам за себе. Тој ми беше прв и последен до сега.
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.