![]() |
|
Секс-со кондом или без ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 24> |
Автор | |
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sto si e sigurno, sigurno si e - so kondom sekako............vo masko verba nikako
![]() |
|
![]() |
|
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Ima sega pravat Trojan XXL kondomi, jas takvi koristam,zemi i ti ako ne ti odgovaraat tie pomalite ,za poveke komocija hahahah ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
СО И ТОА DUREX PERFORMA , CLASSIC
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
so kondom sigurno?koj ve laze...?ste videle li vie skinat kondom..t.e. vo proces da se skine...?sigurno..samo ...okaciti na klin..!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....STO E OVA...E-PE-PE...?
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
florensia ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
nikogas ne treba bez kondom, pa duri i ako imas doverba vo partnerot ili si vo brak. zatoa sto ne se zastituvame samo od bremenost tuku i od 600 infekcii i bolesti koi zenata mnogu lesno gi fakja, od prosta pricina sto neznam so koja drolja se ebel prethodno. |
|
![]() |
|
florensia ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
no ova neznaci deka bez kondom ne e poubavo, poprirodno.
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
![]() |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
californija ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
bezzzz.....pa jas ne znam ali so toa cudo dosega nikogas ne sum s***** najgrda rabota barem za mene
|
|
zivot pise romane ,a mi citamo stripove
|
|
![]() |
|
brigite ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 46 |
so kondom, sekako |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опашување на голо.
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Досега не сум имал однос со кондом, затоа што личноста со која бев, ми беше 100% сигурна. Но секако ова не значи дека и понатака ќе практикувам таков секс. Денеска демне се и сешто, од сите страни и ризикот е преголем да се впуштиш во таква авантура, единствено доколку партнерот не ти е 100% сигурен.
Лично да искажам став на темава: повеќе би сакал да водам љубов без презерватив. ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
колку време ја познаваше личноста пред да имате секс што толку си сигурен во нејзе ![]() Изменето од OUST - 05.Февруари.2008 во 23:11 |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Речиси цел живот, откако знам за себе. Тој ми беше прв и последен до сега.
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |