![]() |
|
Македонски бендови |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678> |
Автор | |
Марио ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Еден од поновите омилени бендови ми е Пазарна инспекција, типците се луди
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Т.Б Трачери, многу ме веселат
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
мора да ги спомнам и Чоканче, многу скулиран рокенрол, постојат на сценава некои дваесет и повеќе години
|
|
|
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
1.arhangel
2.parheti 3.area 4.foltin 5.mizar 6.leb i sol 7.ne go znam iimeto na edna grupa gi davaat na K-15 mi se dopagat mnogu, imaat spot so eden sladoledcija, vrska nemam kako se vikaat,daj kazete ime |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
А да даевте некој линк - СЕ ИЗНАЧИТАВ ГЛУПОСТИ ...
п.с. Ископајте и некоја постара група 1995-6 до 2004-5 (гаражна - има многу добри банди ![]() доста со ова “новиве“ пластични глупости - “тато купи ми гитара, тато ова мама она ...“ сакам “чкарт“ продукција, сакам гаражен звук ![]() ![]() ![]() Изменето од Tetratka - 03.Ноември.2009 во 22:13 |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
repetitor ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
ko gi isklucime Ansanbal Biljana i slicni majstori moze da gi spomnime kako sovremenici : Anastasija !
|
|
![]() |
|
Katy Peace ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Mислам дека ѕборуваш за Eye Cue: http://www.youtube.com/watch?v=Im7sbOmUuM0 ![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Katy Peace fala, da taa e grupata sto ja barav,falaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
dimigor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 102 |
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Сварно, и мене ми се свиѓаат
![]() Глоуинг Липс, ја слушнав на К15 телевизија, и одтогаш многу ми се свиѓаат ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Архангел Ареа Анастасија Мизар Фолтин Монистра Леб и Сол Синтезис.
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
the best... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |