|
Гоце Делчев |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | |||
Гостин
Гостин |
Испратена: 28.Јануари.2007 во 13:01 | ||
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Испратена: 28.Јануари.2007 во 17:18 | ||
Па јас само фактите ги пишувам а ти ако сакаш провери ги бројките и се ке ти биде јасно за Егејците
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Испратена: 28.Јануари.2007 во 20:15 | ||
а јас па најдов да дебатирам со неразбрани , инаетчии а што и најГЛУПАВО некој што не ни знае асално да чита!! |
|||
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Испратена: 28.Јануари.2007 во 22:05 | ||
SEXY PAZI SO PISUVAS KAKO TI SO MI VIKASE MENE DEKA TE NAVREDUVAM SEA TI NAVREDUVAS.POLEKA MALCE
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Испратена: 28.Јануари.2007 во 22:16 | ||
па нема врска постапуваш грешно и ке постапуваат тоа ти
Секое дебатирање слободно е одлика на демокартија!!
btw: Не ја уништувам темава бршете само ова не се трпи тука Изменето од SeXY - 28.Јануари.2007 во 22:18 |
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Испратена: 28.Јануари.2007 во 22:20 | ||
Temata e Goce ili Tito mnogu prosto i ednostavno ja neznam kako moze da zabegate na strana
|
|||
Tattoo Beauty
Испратена: 29.Јануари.2007 во 00:02 | ||
Не Буги нема забуни Гоце Делчев секако
Само во целава тема ми е чудно кој само нашол па нив да ги стави за избор
нема врска пак ќе кажам најглупаво е да не се цени своето , оној кој вистински се БоРЕЛ и ДОПРИНЕСОЛ за МАКЕДОНИЈА!!!!
Толку од мене на темава неам живци да се џавкам ко вас....
|
|||
Tattoo Beauty
Испратена: 29.Јануари.2007 во 11:20 | ||
Секако дека ми смета не се запишав на Штулов заради јазикот!!Но и нема мислам да се дозволи да тој стане официјален затоа што сепак мислам дека сеуште постојат прави македонци кои би го спречиле идеалот на Албаннците ( кој сите знаеме кој е)
Иначе темиве во политика и историја ги читам и можам да дојдам до еден став дека е чисто нати го дај ми го наместо културно дебатирање! [/QUOTE] а јас па најдов да дебатирам со неразбрани , инаетчии а што и најГЛУПАВО некој што не ни знае асално да чита!! [/QUOTE]КОЈ ДЕЛ НЕ ТИ Е ЈАСЕН????
Кој е некултурен ај малце размисли кој прв почнува
Кои норми на однесување па ти ги имаш и не сваќаш слободно дебатирање на тема Изменето од SeXY - 29.Јануари.2007 во 11:22 |
|||
Tattoo Beauty
Испратена: 29.Јануари.2007 во 11:30 | ||
[QUOTE=butel2]Sekoja cest na site makedonci sto se zalagale da ostvarat nesto, megjutoa ne uspeale, toa e fakt.
i ako sednes da zboruvas od deset lugje barem sedumina ke ti kazat odlicni idei ato i kako bi trebalo, megjutoa ne mozat toa da go ostvarat. Razlikata e golema pomegju zalaganjeto i ostvaruvanjeto. Иначе постоеле многу вистинаски македонци кои многу направиле за Македонија (зборам во времето на Гоце)!! Тој факт може само да се признава или закутува ( премолчува на жалост, но како на кој му одговара) Не ја мешајте денешнава политика со тоа време , сега за да се направи нешто (барем да се почуствува меѓу народот) треба многу а и време да помине ! Од поранешниот владин состав има мнооогу што да се исправа и доправува....
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Испратена: 29.Јануари.2007 во 12:47 | ||
Баш за тоа што тие (егејците) имале најголем проблем со Грците а сепак први издале книга (учебник) на Македонски јазик.Немој да го потценуваш придонесот на Егејците за Македонија ние што сме у Вардарскиот дел ги имаме предадено и оставено на грчката милост и немилост а тие сеуште издржуваат и не ни префрлаат
|
|||
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Испратена: 29.Јануари.2007 во 15:45 | ||
ABE PLAYBOYAVTOBUS KAKO PRVO CARTER PISUVA PO VINCE CARTER.GO ZNAES????DA NE E I ON BUGARIN A???PRASAJ SI GI RODNINITE STO SE AKO SE TATARI NOSI SI GI U BUGARIJA AKO SE ZA SRBITE NEKA SI IDAT U SRBIJA.A TI SI GI PROCITAL MOITE POSTOVI DEKA JA GO SMETAM GOCE DELCEV ZA MNOGU POVAZNA LICNOST ZA NAS OD TITO I DEKA E MAKEDONEC
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Испратена: 29.Јануари.2007 во 15:59 | ||
Тоа затоа зошто не си сакал да видиш,на секое македонско знаме има сибол на сонце или сонце Ти очигледно пулевски не си го читал
|
|||
Марковски
Сениор Регистриран: 04.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Испратена: 29.Јануари.2007 во 18:38 | ||
Знамето на 4-та Битолска дружина: Знамето на 8-ма Костурска дружина: Първото знаме на 10-та Прилепска дружина: Да продължавам ли? Все слънца виждам там :) |
|||
"Кръвта вода не страва" Венко Марковски
|
|||
Гостин
Гостин |
Испратена: 29.Јануари.2007 во 18:41 | ||
;;;;ZOSTO PISUVAS NA BUGARSKI KOGA SI NA MAKEDONSKI FORUM ?
|
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |