|
Кафански луѓе!!! |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | ||
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa se kapacitet na lugje
koi mozat da se spravat vo sekoja oblast sve znaat i mnogu se izdrzlivi najverovatno edni od najkondicioni podgotveni ova ne se odnesuva naekstremnite primeri koj se vo sostoja na zemja vozduh steta sto ne se nosat na doedukaccija neiskoristen potencijal |
||
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga sme veke kaj kafanite popladneto sedevme so kolegite vo meana.Si se napivme,si apnavme i sto e najvazno meanata mi e do zgradata,epten blisku.Epten naredena.
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вечерва ојме в кафана со другарите , честало за роденден цела ноќВпечатоци - утре ако сум трезен |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас ќе одам во друмската на една книга
|
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
teraj v kafana pa castam po edna kniga |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo kafana samo na sigurno .....na organiziran lumperaj....
inaku sekojdnevno...NE !!! me zamoruva bla bla kafanski muabet.... |
||
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
retko odam vo kafana,iako povekjeto od muzicarite mi se drugari pa non stop me vikaat,ama nekako slabo me vodi patot natamu...
|
||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кафаната ти е за свака пригода
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne odam mnogu cesto, no koga i da sum super si pominuvam..
vesela atmosfera svekoas...sa,sa,sa |
||
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Татко ми е кафански човек.
Иначе, мрзам кафани. Ептен глупа атмосфера... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ауу.. да...
Јака атмосфера. Кич шминка и облека... Турбофолк... Мислам не очекувам Ајрон Мејден да пуштаат таму, или Чилдрен оф Бодом... Глупо, глупо. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кое турбофолк бре дејче ...
Абе наше народно македонско ка засвират... Срце да ти заигра ... Душа да ти се опие ... |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |