|
Македонско јадење на словенскиот ручек во „Виена“ |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | ||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македон, Ма пушти го да си ја пере совеста или фрустрациите, сеедно. Имал оргинален клуч, ама пустото неотвара ниту една врата. Впрочем му ги затвара. Касна коски Свести се малку, мисли со своја глава, а не како што те истренирале во руската творба. |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
Каснакоски
Сениор Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 4758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Отвара, отвара и јас ти викам - земи го Платениче, отвори ја вратата, не се мачи, ти викаш не сакам, јас ќе си го барам философскиот клуч. Па барај си го, ама ќе го најдеш тогаш, кога го надат философскиот камењ.
|
||
чоли
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2973 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сланчасал си... не е природно да мразиш себе си. Тоа може друг да ти го набие во подсознаието |
||
Мунгос - цензорот на Мисирков
|
||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога споменуваш за некакво набивање во подсознанието говориш за самиот себе? Верувам од искуство! Воопшто не си се марзам самиот себе. Осознаен сум како Македонец. А вие кои сте осознаени како Бугари, а не сте, тоа е ваш проблем или на оние кои ви го испрале мозокот. Тоа што самите на себе неможете да си признаете дека сте политички бугаризирани е жива трагедија. За жалење сте. Ало, Бугарите биле азијати, а верувам дека ти не си азијат. Мислам еднаш ми рече дека си Шоп. Држ се земјо, шоп те газе! |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
Каснакоски
Сениор Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 4758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И каква врска има ручекот на Кон со философијата на Платеник и неговото барањето на философскиот клуч за идентитетот?
|
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ниту еден пост не ти е за КОН , и ти најда да филозофираш за постот на Платеник
Изменето од mungos80 - 06.Јули.2012 во 00:29 |
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |