IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Како да допреш до женското срце?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како да допреш до женското срце?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4567>
Автор
Порака
Indurain Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2011
Статус: Офлајн
Поени: 308
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Indurain Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2011 во 18:01
не ме бива мене за барање......
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2011 во 18:01
Епа дозволи некој/а да те најде
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Indurain Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2011 во 18:04
аааа...некој...тука му е мајката..........

абе ајде која улава мене ќе ме бара...па и уште да ме најде...........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2011 во 18:05
абе зашто си вака лош со себе, море еј... не треба така
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Indurain Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2011 во 18:06
ааааа...не сум само со себе.....со другите полош сум.........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2011 во 18:09
Pa ne znam.. diskutabilna stvar
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2011 во 18:15
Индуриан... така ќе допреш до женските хормони. Тој е нивниот дел што посакува „ѕвер“....
Добар... треба да си повеќе од добар за да допреш до срце. Треба да го чувствуваш она чудоно јас што го викам „џеронимо“ , и тогаш самата ќе го отвори срцето. Не ти треба ни хебла, ни полов орган, ни маГии ни триковиголема%20насмевка
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2011 во 18:39
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

Индуриан... така ќе допреш до женските хормони. Тој е нивниот дел што посакува „ѕвер“....

Искрено волки, овој момент баш ми се допаѓа да
Ѕверот може лесно да допре до женското срце, па кој што сака нека каже трепкање
...Дали ќе го задржи, е тоа е друго прашање љубов

Изменето од Kali - 14.Август.2011 во 19:20
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2011 во 23:56
...

od gorenavedenovo, doagjam do zaklucok deka covek treba da ima dvojna ili povekjekratna licnost, za da "dopre do zenskoto srce"...

E sea, "kechot" e u ova - potrebnata licnost da se ukljucue u zavisnost od momentalnite cuvstva na devojkata... Nikako baranja, tuku cuvstva. Ako i treba zver, treba da go osetis toa i da bides takov... ako i treba romantika, da se presaltas na romanticar... itn...

jbg, i jas imam kompleksi, ama ne sum psihitariski slucaj...
ili sum?
Incredible Blue
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2011 во 10:03
Ма шалила сам се...кога е срцето во прашање, нема апсолутно никакви закони, ни правила, ни што треба, ни како треба намигнување
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2012 во 11:45
Нема правила ,нема тактики ,нема лекции...ако доволно ви значи одредена личност,ќе се потрудите да го откриете само патот до неговото/нејзиното срце.
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
pHp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2011
Локација: Rwanda
Поени: 1477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pHp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2012 во 13:08
Originally posted by Renatax Renatax напиша:

Нема правила ,нема тактики ,нема лекции...ако доволно ви значи одредена личност,ќе се потрудите да го откриете само патот до неговото/нејзиното срце.

Само мислам дека е многу важно и да ја разбираш девојката како човек.
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2012 во 13:41
Originally posted by Renatax Renatax напиша:

размислување   zarem samo do srceto...ангелѓавол
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2012 во 14:57
газење од смеење taka e Pajsi... ama prvo mora srceto pa neso drugo. 
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4567>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.