|
Гради или задник? |
Внеси реплика | страница <1 45678 57> |
Автор | |
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е сега и ти. Како тоа мажиња, тоа демек деминутив. Срамота! Речи мажишта, мајка му стара.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па нормално маја фатиш убаво а не кога ќе ги видам смкнати во тоа панталончињата ми се крши филмот одма |
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Но како сто вели Нате да не се со смкнати панталони |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа се смотани рапери, кои виделе црнците како ги носат, а овие пак,
црнците, мораат така да ги носат, оти по затворите не им даваат каиши
да носат, НАВИКА.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мислев на тоа мајсторче на такви ептен смкнати во гаките мислев на слабо газенце и каде остатокот од пантолончињата наместо да пука од убаини јадно така подвисува
|
|
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ок, одам јас тогаш да вежбам!
|
|
Јас сум мајстор!
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само така мајсторче
|
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убави и цврсти гради во комбинација со цврст подигнат добро заоблен задник е тоа е веќе нешто!!! Во Скопјево наше само еднаш имам видено нешто такво, каде градите беа 5 минути понапред, а задникот касни 5 минути!!! Ама сето ова во убаво пакување!!!! ХММММММММММММММММ Интересно нели!!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само еднаш имаш видено во цело Скопје
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
братче ти значи уопште не си отворил очи!па денешниве девојки толку посветуваат на својот изглед што ако не секоја 2ра тогаш секоја3та е за петка1 |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе не дека немам видено, ама ова беше нешто спешал!!! Има стварно има ептен згодни цури у Скопјево, ама ова ми сврте ум наопку, за цели 720х4 степени!!!! Мислам дека такво нешто не се гледа секој ден!!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Caligula
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bash toa go iam |
|
http://www.myspace.com/boldrik
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleeeee ne sakam da imam tepih na gradi, bljak... Zatoa si gi depiliram sekoj mesec a za gradi ili zadnik, abre ne mozam prosto da se odlucam, a moze i dvete neli???
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е толку ли е лошо да си имаш тепих на гради???? Па тоа до некаде ти е доказ дека си машко!!! Што знам!!! Јас го имам и не се срамам од него!!! А иначе, секако дека најдобра комбинација е ЕКСТРА ГРАДИ СО ЕКСТРА ЗАДНИК!!!!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 57> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |