|
Што сакаат жените од мажите??? |
Внеси реплика | страница <1 45678 30> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тема: што сакаат жените од мажите???
edno sakaat pred se sekogas da bidat mazi, so seto ona sto gi pravi da se mazi |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ааа... брат, тука грешка си.
|
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
-Тоа (моето) беше сарказам... |
|||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zarem sakat da licat i da se odnesuvaat kako zeni????? |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не сите
|
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ја на пример да. кога ќе се лигавам на пример (ретко се дешава ама пак..) ќе се лигавам кога имам пмс (то му доџе као неки изговор) и никој ништо не ми вика ниту ме замара... дури понекад ќе изгребам некој пољубац у образ. исто, можам да се шлапам со шминки без да ме наречат педер (по некоја моја филозофија, ја сум педер, сакам машки... ) туку, ај, толку од мене. кис4е. буб, |
|||
|||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Spored Tiggy-filozofija, nie sme lezbei...
|
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па така му доаѓа. |
|||
|||
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
temava kako da zabeguva!bese sto saka zenata od mazot?eve jas sto mislam,pari,pak pari hahahaha,sex nekogas nezen a nekogas selski onaka kako na seno ili na livada,podarok da ne zaboravam itoa ne onaka koga velime sto ida e od tebe da e tuku jak podarok ,ova e nakratko a mozev da glumam i da napisam neznosti ,ubav zbor ama toa dr pat!
|
|||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vnimanie
|
|||
Milica.B
Сениор Регистриран: 25.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
malku povece seks
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се најдоа овие
------ Дефинитивно жените сакаат внимание. |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Znaci da se vratime na temata, sto sakaat zenite... MOLENJE! |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ова више вредеше!
___ Едно типично женско суштество пред се сака да е сакано и почитувано. but then again... it's all relative... |
|||
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |