|
Лекот за рак на дојка |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | |
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rabotava e vrvka a?
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е......
да те видам сега.......со овој одговор ќе ми кажеш многу работи... а можеби и ќе те наградам ако одговориш искрено.....и верувај јас ќе го знам тоа........ Изменето од bijonse1 - 25.Декември.2009 во 23:35 |
|
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto ke ti kazam?Holesterolot se ispituva poradi nivoto na masti vo krvta.Uste nesto?
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoshto strav od visok holesterol ako koristish makrobiotska ishrana?
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а од каде страв од масти кај тебе?? макробиотски мој соговорнику???
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде Аудиофил еве две муви имаш....удри со еден удар.....дај ни удар со твој одговор ти го можеш тоа....
|
|
Storm5
Сениор Регистриран: 30.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 226 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако малку резвено размислиш (чукни ја главата) и прашај ако не знаеш оние на кои канцерот им бил откриен во почетен стадиум и покрај оперативниот зафат во кој се одстанува заболениот орган МОРА да ги посетуваат тие пост оперативни терапии!!!!
Како што кажа и renatax statistikata go kazuva tokmu sprotivnoto,deka bolesta zema zamav ,se povekje i povekje novi sluchai ,ne bira vozrast ,ne bira profil ,ne bira status..... Кomentar: SE DODEКA NE POCNAT LUGETO DA SE HRANAT MAКROBIOTICКI - КE IMA EPIDEMIJA NA RAК I BOLESTI I NEPRAVILNO LECENJE...POGORE SPOMNATO ! |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кomentar:
SE DODEКA NE POCNAT LUGETO DA SE HRANAT MAКROBIOTICКI - КE IMA EPIDEMIJA NA RAК I BOLESTI I NEPRAVILNO LECENJE...POGORE SPOMNATO ! Tvojot komentar kje go razbereme kako apel za pravilna ishrana i nachin na prevencija ,no nikako kako lek otkako kje nastapi bolesta. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знаеш што значи епидемија???? леле ......,,епидемија на рак,,
Изменето од bijonse1 - 25.Декември.2009 во 23:53 |
|
Storm5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE DODEКA NE POCNAT LUGETO DA SE HRANAT MAКROBIOTICКI - КE IMA EPIDEMIJA NA RAК I BOLESTI I NEPRAVILNO LECENJE...
renatax Tvojot komentar kje go razbereme kako apel za pravilna ishrana i nachin na prevencija ,no nikako kako lek otkako kje nastapi bolesta. I EDNO I DRUGO -I za pravilna ishrana i nachin na prevencija -I kako lek otkako kje nastapi bolesta. |
|
Storm5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епидемија на рак
PRED 70na GODINI TOA BILO RETКO A DENES VO SPOREDBA SO TOGAS - PREDКANCEROZNA SOSTOJBA I SMRTNOST OD RAК I ZABOLUVANJE OD RAК E VEКE SO EPIDEMIOLOSКI RAZMERI...DECA ZABOLUVAT I UMIRAT OD RAК!? |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi te zamolila da mi navedesh najmaku 5 primeri koi ja eliminarale bolesta( ne vkluchuvajkji ja Tanja),koi se izlechile od ovaa bolest bez primena na gore navedenite dva otrova,a rezultatite gi postignale samo makrobiotski nachin na ishrana?! |
|
|
|
Storm5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi te zamolila da mi navedesh najmaku 5 primeri koi ja eliminarale bolesta( ne vkluchuvajkji ja Tanja),koi se izlechile od ovaa bolest bez primena na gore navedenite dva otrova,a rezultatite gi postignale samo makrobiotski nachin na ishrana?!-renatax
-MINA DOBIC,1942, so макробиотика izlecila raк na crn drob.Napisala кniga 'Moj je zivot кao feniкs' -ENTONI SANTILARO,so макробиотика se izlecil raк i avtor e na кniga 'Vracen u zivot' -Procitaj za poveke primeri vo кniga "ISHRANOM PROTIV RAKA",na Michio Kushi |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" Rakot na dojka se leci relativno brzo i ne e potrebna nikakva hirurska intervencija", Mickio Kushi
Ova beshe postirano od tebe na kajgana,pa ako ova navistina go napishal ovoj tvoj samoproglasen makrobiotichki genijalec,koj tvrdi deka bez hirurshka intervencija brzo kje izlechi karcinom na dojka,jas se otkazuvam od ponatamoshni diskusii po ova prashanje. Od ovaa negova izjava ostanav vakva |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |