![]() |
|
Никола Груевски - ОСТАВКА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 13> |
Автор | |||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() тоа можеби постоеле такви луѓе, но во времето на револуционерите, кога се бореле за својот народ |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
||
Епа ќе те исправам...ПРЕМИЕРОТ НИКОЛА ГРУЕВСКИ работи за добро на државата! И ај доста више муабетење си дадов јас коментар и толку...оти пак ќе ме банираат доста ми се 3 недели
![]() |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Важна, си реплицираш сама со себе? |
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
||
А зошто јас и штетам на државата? анастеа само ќе кажам---ноу комент! |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Забеган ај не се зезај ова е озбилна тема
![]() |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
А јас само да те прашам - кој ник ќе го користиш? Едниот мора да биде суспендиран, ги знаеш правилата ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ВАЖНА
![]() и бтв сакам да ти кажам...уствари си знаеш ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ОК, girl_vd суспендирана и не отварај други.
|
|||
![]() |
|||
Buggyman ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
||
Секако дека нема да си го смени името, ке си остане Никола..... ![]() А за се друго го боли увото глумејки голем патриот! |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
![]() |
|||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||
Направи доволно штета....треба да си даде оставка пред да не "докрајчи" .....
![]() |
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
![]() |
|||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |