|
Македонија “изгубено дете на мајка Блгарија“?! |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | |||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Браво за типот и за неговата Гооолема желба!
На чест нека им служи на сите такви ко него. Ајт биди ми поздравена |
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Значи ако нешто ми се допаѓа веднаш е мое? Полошо оправдување од ова никогаш во животов немам слушнато. Ако јас утре слушнам некоја кинеска песна и ми се допадне јас ќе напишам дека е македонска? Навистина некои постапки се да се чуди и да се крсти човек, а посебно откако ќе ги слушне оправдувањата за таквите постапки. |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ве прави болни но..... Bugari zasramete se... Изменето од Vladimir88 - 22.Ноември.2008 во 10:00 |
|||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti Da Be siguren si deka si Bugarin? Jas mislam deka si makedonec koj tamu ne smee toa da go kaze
|
|||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мислиш поради срах или срам? |
|||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
poradi strav
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Има многу Македонци во Бугарија, но тие сега се одродени и неможе да се сметаат за Македонци туку за Бугари..... |
|||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ми немам страв
|
|||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
cccc ne si vo pravo, popametno deka ne treba da se smetaat za makedonci onie koi si ja prodadoa nacijata za bugarski pasos, a ne onie koi ne im e dozvoleno da se izjasnat kako makedonci |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нема тука сакам нејќам, имаш многу примери во Бугарија од партијата ОМО Илинден кои се изјаснувале за Македонци, гниеле по затвори, но се изјаснувале за Македонци..а ако толку се тероризирани од Бугарија, и неможат да го издржат тој притисок, нека се населат во Македонија, сигурно дека ние ќе си ги примиме нашите браќа...... И на нас добро ќе ни дојде некој процент + македонско население.. Кога веќе збориш за тие што живеат во страв.. Јас ти спомнав за одродените.. Изменето од Vladimir88 - 22.Ноември.2008 во 11:23 |
|||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kasno se vkluchuvam vo temava, bidejki internetot na mojot PC ne mi funkcionira vekje podolgo vreme. Mozhebi nekoj vekje kazhal, no:
Interesno e deka vo delot za Makedonija veli deka Makedonija e od Rila, Pirin do Ohridskoto ezero. Ne Kazhuva ama do kade e na jug: do Egejskoto more? Ili ?
Gadni se vakvi propagandi.
No ushte pogadno mi e koga nie ne go branime svoeto.
|
|||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас ти спомнав за одродените..
odroduvanjeto e normalna rabota koja posel 3 generacii pocnuva da se javuva dokolku se nema skoluvanje na majcin jazik. denes mladite makedonci vo bugarija se cuvstvuvaat za bugari kao i mladite makedonci vo grcija koi se cuvstvuvaat grci ... isto i mladite makedonci vo amerika se cuvstvuvaat amerikanci...itd |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Но не се осеќаат за Македонци, а тие спаѓаат во групата на одродени, а за одродените нема оправдување, јас разбирам дека има премногу пропаганда во Бугарија и.т.н. но и тие одродените треба да се запрашаат малку..чекај бе па зошто овие од Вардарска Македонија, толку се борат против режимот на Бугарите, Србите, Грците, и Албанците, дај да го видиме нивниот став, нивните докази... Проблемот е тоа што, нив не ги интересира НАШИОТ СТАВ, туку за нив само Бугарскиот став е реален, или Српскиот, но не и Македонскиот... Изменето од Vladimir88 - 22.Ноември.2008 во 18:05 |
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |