|
Србија нема потреба од Косово |
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Автор | ||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле еднаш во странство ги прашав србите: де бе,велам, шо ке ви е Косово и така е над 80% албанско?
Ќе ме обесеа за јавен пример! |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prostaci |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само од омраза збориш... Простаци А??????? А ти што ќе му направиш на некој кој ќе ти каже дека пола Македонија ќе биде Арнаутска???? ...ти нема да бидеш простак, нема да се побуниш, ти ќе ги бацуваш... ццццццц дете, дете... |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas celo vreme vikam> ako mozat, neka ja zemat be.
da vidime koj e maz. taka da zborovi, IC ne me tangiraat. a srbite, vecite luzeri, sega ke mi organiziraat mitinzi. patike za kosovo. vrlj-mrlj. nemam drug zbor. prostaci. |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова кажува за самиот тебе... Ја срамиш Македонија... |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дискутирајте на тема!!! Благодарам |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
isto kako sto nitu Makedonija nema potreba od zapadniot del ..... ilirida
prostaci
|
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so taa razlika sto z. makedonija e nasa.
a slavonija, kraina, bosna, kosovo, crna gora itn., ne se vise nivni. luzeri na vekot. generacija propasti. ovie se za u ginisova kniga na rekordi. |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добра идеја да те предложиме тебе зе во Гинисова книга на рекорди, а рекордот ти е тоа што си рекордер во тресење глупости... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najposle zmijata pocna da si gi kazuva nozete ..... od sozivot i gradenje na zaednicka drzava , demek , ispadna deka sme plan ama sosema poinakov ..... za cista i etnicka albanija ... i posle milosevic bil genociden ...... hahahahahahaahahah ........ a velat zmija noze ne kazuva ... kako ne .... kazuva ama samo koga i odgovara .... kako na primer sega i vo dadeniot moment .... a posle , posle opet nanovo ... do sledna prilika na genocidno - naciional - sovinisticki - patriotski sealbanski IREDENTIZAM
|
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikogas ne pocnuvam prv
i segogas sum za sozivot
no tebe i na mnogu tvoi drugari ne Site
nekoj zbori koj za mene se ponizuvacki
toa e
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Косово нема потреба од независност...
|
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Далеку е Косово од независност ... |
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |