![]() |
|
Се сакате ли себе си???? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 25> |
Автор | |
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a toa znaci sakas i na drugite da im se dopajdzas?
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
se sakam samo malku povekje odkolu so me sakat drugite
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
sekoj se saka sebe si "malku povekje" odkolku sto go sakaat drugite - priroden zakon na samoodrzuvanje
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
zsso navodnici?
mislis deka e do neboooooooooooooo? Изменето од anakin - 05.Јуни.2008 во 15:57 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
zavisi dali e vedro ili oblacno
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ne,za drugite ostavam da me sakaat ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
oki te drzit neka neka kje minit |
|
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Sabajlevo se gledam vo ogledalo i ko da vidov srodna dusha
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne mozam da mu se nagledam, koja ne mi go videla ne znae
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
dovolno,
koj ne e za sebe ne e i za drugite
|
|
apce
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
...a poveketo ne znaat...
|
|
![]() |
|
...moram...zasto i samata ako ne se sakam...ke trebase da se ubijam do sega
![]() |
|
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
aaa, ti nesto zabega
![]() ti si za vo samoubistvo
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |