|
СМРТНА КАЗНА?! |
Внеси реплика | страница <1 45678 21> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...МИСЛИШ ЗА НОС!!ТИЕ ДА ИМААТ к*р,НЕМА ДЕЦА ДА МАЛТРЕТИРААТ!!!ДЕГЕНИ...У ПИЧКУ МАТЕРИНУ!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф...
Ама ај биди рамнодушен кога ваква работа ќе слушнеш? Ако веќе не сме за смртна казна, тогаш, според мене, силувачот, на пример, педофилот и сл. треба да се направи безопасен...најсериозно мислам...еве на пример кастрација, или во најтешките случаи на сериски убијци, силувачи, некоја лоботомија... Зашто казните кај нас се толку благи, а после одлежување-истите лица ги прават истите работи, значи непоправливи се. Сепак кастрација и лоботомија можеби е хуман начин на решавање на проблемов... Изменето од maria_magdalena - 15.Февруари.2008 во 00:00 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈАС СУМ ЗА СМРТНА КАЗНА ЗА ТЕШКИ ДЕЛА!!!
...ЗАТВОР..ДОЖИВОТНО..ПОМИЛУВАЊЕ ,НЕ ВРЕДИ,УШТЕ И ДА ХРАНИШ ТАКВИ СКОТОВИ..МА АЈ!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deneska vesta za seksualno maltretirano osum godisno devojce mnogu me petrese i polna so gnev , lutina,bes neznam koja e adekvatna kaznata za ovie neluge.Sakam da gi macat, da molat da gi ubijat.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako poglavicata go donese plemeto vo stadium na gladuvanje go secat na
parcinja i go jadat. Sledniot poglavica nasila go postavuvaat i toj
mora brzo da smisli da go izbavi plemeto od beda inace Sec, sec - AM !
----------------------------------------------------------------------------------------------------- Zamisli kolku poglavici imame nie: 120 vo parlament + 120 i kusur lokalni poglavici, 30 tina vo vlada +pretsedatel + premier, zamisli da gi kolime, pa tolku svinji ne se kolat vo Makedonija, oti gi nemame. Poveke imame politicari, otkolku svinji. -------------------------- Iako sum protiv smrtnata kazna, ona vcera shto go slushnav na vesti za devojcencata, bidejki i dvete bile seksualno zloupotrebuvani malku mi go smeni mislenjeto. Najtagicno e shto na eden skoreshen seminar strucni lica kazaa deka sekoj zloupotrebuvac bil zloupotrbuvan kako dete... Citav za nekoj ruski bokser koj momentalno go sudat zatoa shto go zateknal pedofilot na delo kako mu go siluva deteto i na mesto go ubil. Изменето од mamamd - 15.Февруари.2008 во 21:58 |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗА НЕКОЈ ШТО НЕ СМЕЕ ДА ЈАДЕ БЛАГО, СМРТНА КАЗНА МОЖЕ ДА БИДЕ И ТОРТАТА.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za nekoj sto e zenet smrtna presuda moze da mu bide i svalerka
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ШТО ГИ ИМА ЕДНИ СЕКАКВИ - И ДА НЕ СИ ЗБУНЕТ ЌЕ ТЕ ЗБУНАТ.ЈАЗИКОТ ЌЕ ТИ СЕ ВРЗИ КАКО СЛЕПО ЦРЕВО...УСТАТА ЌЕ ТИ ОТЕЧИ А МОЗОКОТ ПОПАРА ЌЕ ТИ СЕ СТОРИ
|
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova me potsekja na nesho losho Majstor4e
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И МЕНЕ, АМА ПЛУКНАВ ТРИПАТИ ПРЕД ДА ГО КАЖАМ
|
|
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Декларација за основни човекови права:
Член 5 Никој не смее да биде подложен на мачење или на свирепа, нечовечна или понижувачка постапка или казна. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo onoj sto bil na vlast i ne ispolnil ona sto go vetil
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ИМА И ТАКВИ ШТО НАМЕМЕРНО ПРАВАТ КАБАЕТ ЗА ДА БИДАТ ЕГЗЕКУТИРАНИ. ПОСЛЕ НИ СЕ СМЕАТ ОД НЕБОТО - ДЕМЕК, НЕ ЗАФРКНАЛЕ.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |