|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика | страница <1 45678 46> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
жена - за по дома и на слава кај пријатели ,да чува и раѓа деца , домашните работи се се на нејзе , чат пат и со нејзе има сеуште од тоа што било пред брак, сексот е монотон, се е махинално и секојдневно бев трунка стаст и фаталност.....
љубовница- емоции до бескрај , сексот е одличен , страстен , потои секогаш првилечност која те води те води.... се е како за прв пат и интерсно , бескарјно лудо и незаборавно , може да се наградува и со некое подароче , кога се заедно се си кажуваат и се доверуваат може и тој да те советува за мн други работи во живот да ти биде најбољи другар се е суперр....... |
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenata ke ti prosti ako i zgresis (sto da pravi koga go zemala za maz i mu rodila deca), ljubovnicata ke te otkaci (zabava ke si najde na sekoj cekor i toa poarna).
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne znam, mozebi ima proska, a mozebi ima i vrakanje milo za drago, pa ako mu cini, pak neka pravi........
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go zemala za maz???a, toj nejze???
MU rodila deca???
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se e vo mentalot, vo umot, kako si gi pretstavuvate rabotite, najlesno e za se da se obvini zenata, pa da se pobara nesto nadvor, ili najpopularniot izgovor na mazite : "ami grav ne se jade sekoj den".
Jas sum pobornik na cesnost i korektnost vo megjusebnite odnosi ili sekoj na svoja strana ili otvoreno liberalno dogovaranje, za dvete strani isto da vazi, em nema potreba od krienje, em ke smenat i mazot i zenata "od gravot".
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo kristin ... baranjeto na nechija krivica e samo izgovor ... imam eden prijatel sto vika: - grav, grav ... e bas mi e ubav gravot !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зависи до жената...
ако успееш да најдеш асална, не ти треба љубовница. А ако најдеш нормална, разликата е во тоа што љубовницата нема да ти го ДРВИ!!! мада горенаведеново за асална жена е само теоретски можно така што........ практиката вели: разликата меѓу жена и љубовница е тоа што: 1.Жена-ти ја дупат 2.Љубовница-им ја дупиш тоа е! Изменето од str8up - 03.Декември.2007 во 17:57 |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И....?НАРАВОУЧЕНИЕ...? |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубовница- емоции до бескрај , сексот е
одличен , страстен , потои секогаш првилечност која те води те води....
се е како за прв пат и интерсно , бескарјно лудо и незаборавно , може
да се наградува и со некое подароче , кога се заедно се си кажуваат и
се доверуваат може и тој да те советува за мн други работи во живот да
ти биде најбољи другар се е суперр.......
_______________________________________________________________________ Ova se vika "tresnav glupost, a ostanav ziv". Ako e taka zosto ljubovnicite samo cekaat da mu go "rasipat" brakot na "famozniot" i da stapat vo brak? So otvoranjeto na biznisi, edna moja poznanicka si go zatekna mazot-direktor so sekretarkata, koja veke bese malku trudnicka. Sporazumno se razvedoa i toj se ozeni so sekretarkata. Po nekoe vreme "razocaranata" poznanicka se okokoravi- sekoj vikend negde nadvor, nova garderoba, kola, molba da i gi cuvame decata. Na eden takov vikend so mazot mi ostanavme so podzinati usti. Mojata poznanicka gusnata so ljubovnikot, nasmeani-ko mali deca. Shto baras ma ti so nego? vdzaseno ja prasav. E pa src, jas go perev, ona go onadvese, sega ona go pere, a jas go onadvam. Eve i po 10 godini oni si se ljubovnici, ljubovnicata mu e zena, a trite deca si imaat tatko. Koj veli deka do zenata e, a ne, do brakot e. Zatoa mazot/zenata prvo treba da se ljubovnici, a potoa maz/zena, pa roditeli. Изменето од mamamd - 03.Декември.2007 во 19:03 |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗАГОРЕ ШТО МУ ЈА МИСЛИШ?????
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема никогаш да бидам љубовница..
_________________________________________________ Ljubovnica -site sme ljubovnici na svoite mazi. Vo makedonskiot jazik za vonbracnite avanturi si ima mnogu soodveten zbor-SVALERKA. Mozebi naslovot ne naveduva da gi poistovetuvame svalerkite so ljubovnicite. I zeni sto ste zapnale samo za svalerkite- gi podzaboravivte svalerite i nivnite grevovi?????? Изменето од mamamd - 03.Декември.2007 во 21:06 |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PROBLEMOT NA OVOJ SVET VO OVA VREME E STO SITE SE ZALETALE PO SEX-OT KAKO DA E CHASHA VODA VO PUSTINA.
SEX-OT NE E DOBRA RABOTA A BIDEJKI POVEKEMINATA GO OBOZAVAAT ZATOA E I VAKA POKVAREN SVETOT. IMA MILION POUBAVI DOZIVUVANJA OD SEXOT. KOJ ZIVEE ZA SEX TOJ NE E ZIV, ZIVOTOT NE TREBA DA E SEX, A BIDEJKI8N SEGA ZIVOTOT E SEX REZULTATOT E BAS TOJ STO SEGA GO IMAME. |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |