|
Каролина Гочева |
Внеси реплика | страница <1 45678 23> |
Автор | |
tic_tac
Група Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A i ona vcera na Radiski srpski festival "ligavenjeto" demek nagradata mu ja posvetuva na Tose, c c c c c c c , krajno licemerno , so i da kaze nema da ja ispere izjavata dadena na denot na nesrekata na Tose!
|
|
ange
Група Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
karolino mori neli ti e sram mori neblagodarna edna!!!!!!!!!!!
zabegana e 100% mnogu ja mrazam otsekogas sum ja mrazela nekako mi se cini deka se nasladuva sega na smrtta na toska nas najubav amori osvesti se! ti si nikoj i nisto samo obicna glupaca najdena na sirok-sokak za greoviiiiiiiiiiii si nikoj nikogas nema da go nadmine toseeeeeeee ma,kakva karolina ma kakov lambe kakov jovan jovanov nasata cela estrada e nisto bez toska trebase toj da umre za neblagodarnicava karolina da i tekne da zapee na eden humanitaren koncert za greovi si makedonijo ako takvi luge imas nekoj koj sto nikogas ne pomislil da organizira humanirtaren koncert a sega naednas site si vikaat "auuuuuuu znaci taka tose stana slaven-pravel humanitarni kocerti ! epa aj i nie" vie ste dvolicni izopaceni sustestva treba da ve zaboravat so karolina nacelo ligla |
|
ange
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na so da i zaviduvam be kukoc
na sto na grdoto lice pa ne mi se veruva so sminka e grda a pak kakva e bez sminka imam sedeno so nea vo ist kafic da ti kazam niska e kako kuskule zimi se ima dupki na liceto od so stava po 100 kila sminka kosata i e mrsna i odvratna toa ustenceto tenko,tenko ODVRATNA E ako mozam da biram bi bila kako blagica pavlovska namesto kako karolina ne sakam cel svet da me mrazi ne sakam da bidam posvetena samo na sebesi(narcis) ne sakam da ne ziveam so site kolegi od estradata ne sakam edinstven drugar da mi bide menadzerot i boki 13-ka zatoa nema APSOLUTNO NISTOOOOOOOOOO za sto bi i ljubomorela na karolina pocnuvajki od imeto karolina molim ti se nagaleno ja vikaat kaca (za rasol) i taka za drugite pejacki eve oti nemam nisto protiv oti se kolku-tolku (iako i tamu ima isklucoci) normalni Изменето од ange - 18.Декември.2007 во 10:58 |
|
ange
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more luka si dosol od crna gora ne ja znaes karolina tolku dobro kako nie makedoncite
nemam nisto protiv tebe samo ti ja kazuvam kava e navistina eden denar nema potroseno nikogas na nekoe bolno detence na nisto takvo oti e selanka na koja i e najvazno da bide oblecena po najnova moda oti e glupa i nepismena so sredno obrazovanie(bogznae i tolku dali ima) oti semejstvoto izgleda i e prosto i ne ja naucile na osnovni principi vo zivotot oti namesto da place koga toska zagina ona bese mrtva ozbilna oko ne i trepna selnaka prokleta uf ama ja mrazam |
|
starchild
Нов член Регистриран: 23.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene mi e mnogu antipaticna ! otsekogas mi bila
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нАДВОР ОД МАКЕДОНИЈА Е МНОГУ ПОПУЛАРНА. КАЈ НАС МНОГУ НЕ ЈА САКААТ. АМА ТОА НИ Е СТАРА БОЛЕСТ.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како да и снема глас или така ми се чини? Порано како поубаво да пееше. Инаку за надворешен изглед ок си е!!
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра си е Каролинка,баш ми се допаѓа последниот нејзин албум.Она е пеачка шо ни е важен карактерот ,важно е да продолжи со хитовите!САМО ТАКА,НАПРЕД!
|
|
analiticar
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POSTO ZAKLUCI DEKA I SE HITOVI PESNITE
|
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=JNLyaZFVysI
|
|
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka ubavo pee,deka ima ubavi pesni i deka ona e ubava a za toa kakva e ona se soglasuvam so vas |
|
mnjkl |
|
tea4ever
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Karolina e najgrdaoto sustestvo sto postoi na planetava
Sekogas sum ja mrazela i sekogas ke ja mrazam |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ZOSTO JA MRZIS??????
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |