|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 45678 118> |
Автор | ||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nastojuvam da bidam dobar sega ako me zapnat da bidam los pa i ce bidam amam vo granici ako me svacate sve da e so pricina
barali ste gledali ste mozebi i toa e dobro od edna gledna tocka:)
pomos bi mu dal na sekoj koj bi mi pobaral pa i da ne mozam bi se potrudil da najdam nekoj sto moze:)
pa ne mora da mi se vrati toa vo ovoj zivot ako me svacate
nekoj ne gleda stalno i zidovite imaat usi i za losi i za dobri stvari
pravi plus za da si gi pokries minusite ako gi imas:0
:)
Изменето од plamenko - 08.Ноември.2007 во 18:25 |
||
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Shto e sprotivnoto na ''dobar'' vo ovoj muabet? Losh ili zloben?
Ja mislam ima tri tipa na luge.Onie shto navistina se dobri,tie nikogash ne go postavuvaat prasanjeto dali vredi da si dobar,ednostavno se takvi,dobri,bez razlika na situacii i lugeto okolu niv. Vtorite se presmetani,dobri se samo zaradi nekoja korist ili od strav deka eden den se ke im se vrati.Ovie denes se najbrojni mislam. I tretite spored mene se zlobni,a ne loshi i nemaat nikakvi moralni normi i ogranichuvanja,osven onie nivnite.
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu interesen post na Eleni ... vo realniot zivot e stvarno taka ... no mislam deka doadja vreme ... dobrite ludje da se ispravat ... i da pocnat da igraat "otvoren poker" ... so nekoi okolu niv ... interesna rabota ... sekoj covek koj ne e dovolno iskren ... nema da saka da igra so otvoreni karti .... tuku kako i dosega so podmetnuvanje ... so intrigi i slicno ... No ke dojde den ... koga sekoj ke igra otvoreno ... zatoa sto taka ke mora ... nema da moze poinaku ... zatoa sto site necesni raboti se pravat vo temno ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
po moe ... eve eden otvoren poker ... ... !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vtorite se
presmetani,dobri se samo zaradi nekoja korist ili od strav deka eden
den se ke im se vrati.
tochno taka Eleni, a mislam deka i temava bash na niv im odgovara "dali vredi da si dobar" ili si dobar ili ne, nema tuka dali vredi ili ne vredi pa dali presmetkata ke mi izleze tochno ili ne |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
loptica
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali vredi???
Ova e sosema pogresno prasanje. Podobro bi izgledalo i porealno da li mislite deka ste dobri... Zatoa sto samoto prasanje dali vredi deluva kako nesto proracunato, nesto sto se ceka za vozvrat. Dobrinata e eden od moite ideali i da ne ja custvuvam kaj sebe i kaj drugite mislam deka nisto ne bi imalo smisol... Zborot dobrinata i zborot vredi nikako ne idaat zaedno.... |
||
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
drago mi e sto izleguvaat ovie misli .... treba sekoja rabota da ja pravime so ogromno zadovolstvo ... bez ogled dali toa ke bide vozvrateno ... sepak dobro e sto razmisluvame i za samite naslovi ... tie se kako generator .... i proizveduvaat celov vreme dali vredi - dali vredi ??? i bez nisto ... covek treba da bide zadovolen ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
loptica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Marco Antony...e toa sakav da go kazam samo ne sum bas nesto dobra so makedonskiot.....
|
||
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
UF PA TI, KOLKU SI MI GO ZEL STRAVOT... EJ, AKO SI DOBAR NE MORAS DA MI SE PLASIS... AMA AKO SI LOOOOOOSSSSS....... BBBBUUUUU...... |
||
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahah samo edna zapirka ti fali
nisto vise!
|
||
loptica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Stvarno? Kako go propustiv toa.... Fala... |
||
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MISLAM DEKA LUGJETO SE LOSHI OTI SE -NESREKNI -NEZADOVOLNI -NEISPOLNETI SITE SE RAGJAME DOBRI A POSLE...ZIVOTOT NE` MENUVA NE SE SITE EDNAKVO SILNI, PA DA MOZAT DA RECAT:
TI SI SAMO 1 GLUPAVO PROBLEMCE...NA KOE NEMA DA MU DOZVOLAM DA OSTAVI TRAGI VRZ MOJATA DUSA
JEBI GA...OBICNO OSTAVAAT
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobrata dusa ne bara pofalbi,lovorovi venci ni "blagodaram".Bez razmisluvanje pomaga,sovetuva,podava raka.Nema dvoumenje dali vredi ili ne vredi.Za dobrodusnite se vredi....samo niv gi ima se pomalku,a mozebi i gi nema....
|
||
The wolf
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kejt-d-grejt, ti rece deka lugeto se losi bidejki se nesrekni,nezadovolni,neispolneti<<poznavam dosta luge koi se nesrekni,neispolneti i nezadovolni no nieden od niv ne e los covek!!!>>>jas ne gledam ama bas nikakva vrska pomegu losotijata na lugeto i nesrekata/nezadovolstvoto/neispolnetosta,iako sekoja od tie raboti e losa sama po sebe i moze da generira nasilsvtvo vo bilo kakov oblik,prema sebe ili drugite! za drugoto se slozuvam so tebe!! Ti ja preporacuvam knigata od Don Migel Ruis" Cetiri spogodbi",ke ja procitas vo eden zdiv!!Pozdrav |
||
Внеси реплика | страница <1 45678 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |