![]() |
|
Прилеп |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 131> |
Автор | ||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
абе зошто не направите атракција ко кривата кула во Пиза, само ова ќе биде во Прилеп
инаку знае некој колку точно степени е накривена? и дали сеуште се навалува? |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
|
мислам дека беше 1,45 метри .
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
уф па тоа не е малце, сметајќи дека самата кула нема многу поголема основа
а и некој ми кажа дека имало обиди да се исправи Изменето од zabegan - 15.Март.2009 во 20:23 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
slusnav, ke pocnuvalo da se gradi zatvoren bazen!!!
mnogu mi e milo, ama da ne bidi gotov bazenot za 10 godini...
![]() ![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
zosto ? do togas kje zaboravis da plivas
![]() |
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
lazat be mme
![]() |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
|
navistina??!?!nema voopsto???
![]() ![]() demek merele, plan pravele...jas go vidov proektoto na net....odma do salida trebalo, a zad nego go pravat slovenskit market interspar
|
||
Ne znam kako da pobegnem
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
prilep zasluzuva i povekje ....... duri i forumov moze da go imenuvame vo Idividi prilep forum
![]() Изменето од miroslav_g8 - 23.Март.2009 во 20:19 |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
||
![]() |
||
|
slednite izbori se kandidiram za pretsedatel ........... ocigledno deka znam kade da pogodam
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
samo nemoj fontani da pravis...dovolno imame
![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
првичната локација беше до Салида Петрол,сега е кај старата золошка градина,до типските куќи црнооко јас се надевам дека базенот ќе го биде ама работава повеќе ми се совпаѓа со забелешката на Хектор...мислам дека ќе е по негово..или пак ние Прилепчани ќе треба добро да ги истресиме џебчињата...а веќе ни се празнички ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
|
garantirano bazeni .................. olimpiski .......... da ima vo sto narodov pobrzo da se udavi zosto nikako da se udavi vo lagite na site prethodni
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |