![]() |
|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 578579580581582 716> |
Автор | |||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ocigledno e nestrpliv, do utre koj ke ceka
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
||
Единствено нешто коешто го забележав овие денови на форумов е лечење на фрустрации на кило! И не ми се јасни луѓето што влегуваат во расправии со одредени типови, чија цел е да си ја наполнат ситната душичка со тоа што ќе изнервираат некого
Изменето од OUST - 21.Јануари.2008 во 01:48 |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...malce me faka nervoza Lili-put-put...ali malce samo mislam ne sum ja robot...ali da ti kazam ako se doblizam do tebe blisku odma ti ja prenesuem...pochnjaat da ti se tresat nodzinjata, da se pripotuesh...da greshish poimi i zboroi...toa de znaesh ti- li-li-li... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
хахаххахаха..не верувам овој да ме исчека.....
![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||
Oust...
![]() Well...po ova mislam deka ne ti trebat soveti....mnogu jasen si ![]() |
|||
![]() |
|||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare. ![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...ah...amateri...poleka ke vidish za sto se raboti po forumive ustvari...otur sandali...ke bide... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 578579580581582 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |