![]() |
|
Таратур муабети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 681> |
Автор | |
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moram da ti kazam, imam edno drugarce, ateist koj ne veruval vo Bog zs bile "babini devetini", izmislici da se pokori podolnata klasa, bla bla...
... ama obavezno nosi nesto naopacki da ne pagal na uroci i se vraka ne znam kolku cekori, ako go prejde crna macka na patot zs bilo baksuz... ![]() Tocko ne se luti te obozavam ama morav da go kazam ova... da znaat lugeto da si veruvaat vo NEbabini devetini ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
а сигурно и скришно се моли
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
![]() ![]() ![]() Srcko do koga si mi ti na rabota do 15h? |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
e da, do 15....edvaj cekam da skrsham glava ej....dosadno mi e sea
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Aj uste malce... nemas gajle...
Jas pred malce si dojdov doma, ama mi tezi glavata ke si legnam malce ne mozam veke... kaj vas mi nemalo lek vikas ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ke najdeme ako e urgentno
![]() ej i mene mi se spie ama malo teze sea da spijam ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
![]() |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
|
Срцко ни ги нема другите
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
zdravo kako ste
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
здраво добри сме
|
![]() |
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
milo mi e srcko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
никогаш подобро
![]() ![]() ![]() Ти како ни си денес... не не прошета на езеро кај вас и не... моравме сами да си шеткаме со Залтцено |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajde ajde denes ne e za setkanje denes e samo za guskanje i nankanje so nekoj-a
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ќе си нанкам вечер со срцконо... таман ни е работата... а денов ќе го искористам за гушкање...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |