![]() |
|
Што ви иде? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 86> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ми иде да легнам до сабајле да се отспијам..
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ми иде да си ги сошијам или залепам искинатите старки.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
mi ide rodenden
![]() |
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Ми иде сите да ги
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
mi ide,.... da ja zgrapcham babava i...cela nokj da jne ja pushtam!!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Ми иде да му кажам на brza да пази малку да не направи внучиња по форумов , само страх ме е бабава да не слушне...
![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Ми иде...пак ми иде..ама никако ..да ми дојде
![]() Да му го тргнам шеширот...на брза ![]() ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
izgleda,....mi projde,
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Ми иде да му фрлам цела тава бурек со сирење...па заедно да ...јадеме ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Како што се наместила....ми иде....да и рипнам низ пенџере
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
![]() ...neli kaza deka edna samo na tebe ne ti sriga? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ми иде....многу нешта ми идат...ама никако ..да ми дојдат
![]() На пример...да поделам многу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
и мене тоа ми иде бабе ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |